Erence: Başarılı bir sezon geçirdik

Erence: Başarılı bir sezon geçirdik

TFF 2. Lig Play-Off 2. maçında Tarsus İdmanyurduna mağlup olarak Bank Asya 1. Lig şansını kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekersporda bir taraftan alınan yenilginin üzüntüsü devam ederken, bir diğer taraftan da sezon başında belirlenen hedefin üz

2. Lig’de bu sezon mücadele etme hakkı kazanan ve ilk olarak ligi tanımak ve lige tutunmak hedefinde olan yeşil-beyazlılar, ortaya koyduğu performans ve klasman grubunda açık ara şampiyon olması ile tüm dikkatleri üzerine çekerken tüm camiayı da sevindirdi. Bu çıkışı ile Bank Aysa’nın kapısından dönen Şekerspor, geride bıraktıkları maçları unutarak önümüzdeki sezonu düşünmeye başladı. Temsilcimiz yeni sezon planlarını önümüzdeki günlerde bir araya gelerek detaylı olarak konuşacak ve çalışmalarına başlayacak.

Konya Şekerspor, Bank Asya Ligine terfi maçlarından eli boş dönmenin üzüntüsünü unutmaya çalışırken gelecek sezonun hesaplarını da yapmaya başladı. Başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Şekerspor olarak mücadelemizi sonuna kadar sürdürdük. Sezon başında koyduğumuz öncelikli hedef, ligde kalıcı olmaktı. Bunu başardık, o anlamda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Gönül isterdi ki, Play-Off’u da geçip Bank Asya Ligine çıkalım. Hepimiz elimizden geleni yaptık, ancak olmadı. Kimse, Konya Şekerspor için başarısız diyemez. Klasman Grubunu açık ara önde bitirmemiz, zaten bunu ispatlıyor. Şimdi gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başladık. Oturmuş bir kadromuz var, yapılacak birkaç takviye ile Bank Asya hedefine doğrudan ulaşabiliriz. Şu anda bir şeyler söylemek için erken. Önümüzdeki günlerde daha net konuşabilirim” ifadelerini kullandı. Konya Şekerspor’da futbolcuların birçoğunun sözleşmesi sürerken, yeşil-beyazlılar önümüzdeki haftadan itibaren takviye oyuncu arayışlarına başlayacak. Temsilcimizin, takıma en az üç takviye yapacağı öğrenildi. Transferlerde, teknik direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda hareket edilecek.
Öte yandan TFF 2. Lig Play-Off final maçı yarın oynanacak. Geçtiğimiz gün Temsilcimiz Şekerspor’u mağlup ederek final şansı elde eden Tarsus İdmanyurdu’nun rakibi Çanakkale Dardanelspor oldu. Normal süresi 1-1 sona eren yarı final maçında Denizli Belediyespor’u uzatma dakikalarının ardından 4-1 mağlup ederek finale yükselen Çanakkale Dardanelspor, yarın saat 17.00’de Tarsus İdman Yurdu ile Bank Asya 1. Lig’e yükselme karşılaşması yapacak.
TARSUS İDMANYURDU’NA 25 BİN TL PRİM
TFF 2. Lig Play-Off müsabakaları sonunda finale kalan ve hafta sonu Ankara’da Dardanelspor ile karşılaşacak olan Tarsus İdmanyurdu, Bank Asya 1. Ligi’ne çıkarak yılların özlemini sona erdirmek istiyor. Tarsus İdmanyurdu Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, yaptığı açıklamada, Ankara’daki play-off maçlarında başarılı maçlar çıkartarak finale kaldıklarını söyledi. Yılların özlemini hafta sonu bitirmek istediklerini belirten Eyüboğlu, şöyle konuştu: “Tarsus’un layık olduğu yere çıkması lazım. Biz üzerimize düşeni yaptık, artık söz futbolcularda, kendilerine güveniyoruz. Dardanelspor karşısında son sözü futbolcular söyleyecek. Rakibimiz güçlü, ancak biz de kendimize güveniyoruz. Mücadelemizi sonuna kadar sürdürüp gülen taraf olmak istiyoruz. Bank Asya 1. Ligi’ne çıkmamız, geç olmasına karşın güç olmayacak. Bunu başaracağız. Kardeş kulüpler Mersin İdmanyurdu ve Adanaspor ile el ele vererek yöreyi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz.” Eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’un, futbolculara dağıtılmak üzere 25 bin TL prim gönderdiğini belirten Eyüboğlu, Bank Asya 1. Ligi’ne çıkmaları halinde yönetim olarak futbolculara ekstra prim vereceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.