Ereğlispor moralli

Ereğlispor moralli

Teledünya Türkiye Kupası 2. etap ilk maçında İller Bankası ile karşılaşacak olan Ereğli Belediyesporda moraller yüksek

Hazırlıklarını aralıksız sürdüren yeşil-beyazlıların tek hedefi 2. etaba galibiyetle başlamak

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor, Teledünya Türkiye Kupası 2. Etap maçına hazırlanıyor. 2. etap ilk maçında İller Bankası ile karşılaşacak olan Ereğli Belediyespor’da hazırlıklar tüm hızla sürüyor. Antrenör Mustafa Çayır nezaretinde günde çift antrenman yapan Yeşil-Beyazlılarda moraller yüksek. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman gerçekleştiren temsilcimiz öğleden sonra ise teknik ve taktik ağırlıklı idman yapıyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, İller Bankası’nı yenerek kupada yollarına devam etmek istediklerini ifade etti. Çayır, “Ereğli Belediyespor olarak hiç bir rakibimizden çekinmiyoruz. Hedefimiz iyi oyun oynayıp, Teledünya Türkiye Kupası’nda yolumuza devam etmek” dedi.2. Etap karşılaşmaları tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak. Bayanlarda 2. etap maçları 22-23-24 Kasım tarihlerinde yapılacak. Yarı final ilk maçları 25-29 Ocak, ikinci maçları da 14-15-16 Şubat tarihlerinde oynanacak. Dörtlü Finaller Mart-Nisan aylarında yapılacak. Ereğli Belediyespor 2. etap maçında İller Bankası ile karşı karşıya gelecek.
Teledünya Türkiye Kupası 2. Etap maçlarının eşleşmeleri şu şekilde: Gazi Üniversitesi-Fenerbahçe Universal, İBA Kimya TED Kolejliler-Nilüfer Belediye, Pursaklar Voleybol İhtisas-Galatasaray, Arkas Spor-Ankaragücü Yeşilyurt-Eczacıbaşı VitrA, İller Bankası-Ereğli Belediye, Beşiktaş-Vakıfbank, Türk Telekom, Salihli Belediye-Karşıyaka Teledünya Türkiye Kupası Şampiyonu, ülkemizi CEV CUP’ta temsil edecek. Teledünya Türkiye Kupasını kazanan takım, aynı zamanda Aroma Birinci Lig’de de şampiyon olursa, Şampiyonları Ligine katılmak zorunda olacak. Bu halde sıradaki takım/takımlar Türkiye’yi CEV CUP’ta temsil etme hakkı kazanacak. Gençler liginde de mücadele eden Ereğli Belediyespor dün Eczacıbaşı genç takımı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz bu maçı 3-0 kaybetti. İlk iki sette hiçbir varlık gösteremeyen yeşil-beyazlı ekip 3. sette toparlanmasına rağmen bu seti de kaybetmekten kurtulamadı. Ereğli ekibi rakibine 25-10, 25-9 ve 25-20’lik skorlarla yenildi.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.