Ereğlinin sultanları Telekomu ağırlıyor

Ereğlinin sultanları Telekomu ağırlıyor

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligde en son oynadığı Galatasaray maçının ardından Salı günü Ankarada Teledünya Kupası 2. tur maçında İller Ban

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligde en son oynadığı Galatasaray maçının ardından Salı günü Ankara’da Teledünya Kupası 2. tur maçında İller Bankası’nı zor da olsa 3-2 yenerek hem turu geçti hem de büyük moral buldu. Lige fırtına gibi bir giriş yapan ve oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanan Yeşil-Beyazlılar, sezonun 5. haftasına dahil maçta bugün kendisinin 2 puan gerisinde bulunan Vakıfbank Türk Telekom ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Salonu’ndaki mücadele saat 13.30’da başlayacak. Ereğli’nin sultanlarında hedef, Teledünya Türkiye Kupası 2. turunda bulduğu morali lige yansıtmak.

 

Ereğli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın başarılı antrenörü Mustafa Çayır, lige verilen aranın kendileri için çok da iyi olmadığını belirterek, “Lige verilen ara bizi biraz yıprattı. Maç yapma şansımız olmadığı için maç eksikliği yansıyor” dedi. İller Bankası maçında bu eksikliği hissettiklerini belirten Çayır, “Çok fazla  istediğimiz gibi oynayamadık ama yine de yenmek önemliydi. Tur atladığımız için sevinçliyiz” diye konuştu.

 

Ligde kalan 4 haftaya da değinen Mustafa Çayır, “Elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. Bizi izleyenlere güzel voleybol seyrettirmek istiyoruz. Yakaladığımız çıkışı devam ettirmek için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi. Yeşil-Beyazlı ekip Vakıfbank Türk Telekom’un ardından 3 Aralık Cuma günü Fenerbahçe Universal ile deplasmanda karşılaşacak. Ligde bugün oynanacak 3 karşılaşma ile 5. hafta perdesi kapanacak. Program şöyle: 13.30 Vakıfbank T. Telekom-Ereğli Belediyespor (İstanbul Burhan Felek), 14.30 İBA Kimya TED Kolejliler-Pursaklar V. İhtisas (Ankara Başkent), 15.30 Beşiktaş-Yeşilyurt (İstanbul Akatlar),

 

ERTEKİN: İYİ BİR TAKIMIZ

 

Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, kupada ikinci turu geçmenin sevincini yaşadıklarını ve uzun bir ara verilen lig maçları öncesi bunun büyük moral olduğunu söyledi. Ankara’da oynanan Teledünya Türkiye Kupası 2. etap maçında İller Bankası karşısında zorlandıklarını ancak turu geçerek yollarına emin adımlarla ilerlediklerini belirten Fethi Ertekin, “Çeyrek finale çıktığımız için mutluyuz. Eczacıbaşı ile çift maç usulü karşılaşacağız. Güçlü bir rakip ancak gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” diye konuştu.

 

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.