Ereğlinin sultanları sıkı çalışıyor

Ereğlinin sultanları sıkı çalışıyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Galatasaray maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Galatasaray maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye Kupası’nda güçlü rakibi Eczacıbaşı karşısında iyi oynamasına rağmen mağlup olan yeşil-beyazlılar, Galatasaray maçını kazanarak bir taraftan moral bulmak bir diğer taraftan da ligde çıkışa geçmek istiyor. Eczacıbaşı yenilgisini unutmanın hesaplarını yapan Ereğli Belediyespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.
Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, Eczacıbaşı önünde çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. Tek düşüncelerinin ligde alacakları galibiyetlerle iyi bir yere gelmek olduğunu ifade eden Çayır; “Gözümüzü yeniden lige çevirdik. Galatasaray maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyoruz. Tek düşüncemiz kazanmak ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Ereğli Belediyespor olarak bu maçı kazanarak üst sıralara yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Teledünya Voleybol Türkiye Kupası’nda oynanan maçta temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Eczacıbaşı Vitra’yı zorladı ama deviremedi: 2-3. Eczacıbaşı Vitra tecrübesi ile karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. İlk seti 18-25 kaybeden Ereğli Belediyespor, ikinci seti 25-23 kazanarak skoru 1-1’e getirdi. Üçüncü seti 25-19 galip tamamlayan Eczacıbaşı tekrar öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan Ereğli Belediyespor dördüncü seti 25-18 kazanarak yeniden skora dengeyi getirdi: 2-2. Ancak son sette rakibine 15-7’lik skorla boyun eğen yeşil-beyazlı temsilcimiz maçtan 3-2 mağlup ayrıldı ve kupadan elendi.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.