Ereğlinin sultanları Beşiktaş önünde

Ereğlinin sultanları Beşiktaş önünde

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele veren Ereğli Belediyespor bugün 14.00te deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaşa konuk olacak.

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor bugün 14.00’te deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş’a konuk olacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını Ereğli’de yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılar dün İstanbul’a geçerek kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların morallerinin yüksek olduğu kaydedildi. Son haftalarda ligde kötü sonuçlar alan Yeşil-Beyazlılar Beşiktaş’ı mağlup ederek çıkışa geçmek istiyor. Beşiktaş’tan çekinmediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor antrenörü Mustafa Çayır” Zor bir maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Hedefimiz rakibimiz karşısında iyi bir oyun sergileyip, maçı kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde Fenerbahçe Universal, ilk devrenin bitimine 1 hafta kala namağlup liderliğini sürdürüyor. 10. hafta maçında sahasında Pursaklar Voleybol İhtisas’ı 3-1 yenen sarı-lacivertli ekip, 30 puanla zirvedeki yerini korudu. Geçen hafta 2. sıraya yükselen Galatasaray, bu hafta Eczacıbaşı VitrA’ya 3-0 yenilerek yeniden 4. sıraya geriledi. Eczacıbaşı VitrA, bu galibiyetle tekrar 2. sıraya yükselirken, sahasında Yeşilyurt’u 3-0 yenen Vakıfbank Türk Telekom da 3. sırada yer aldı.

Ankara’daki Başkent derbisinde Ankaragücü, İBA Kimya TED Kolejliler’e 3-0 yenilerek, düşme hattından kurtulma şansını bu hafta da değerlendiremedi. İlk devrenin bu hafta yapılacak maçlarla sona ereceği ve devre arasının verilmeyeceği Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 2. devrenin ilk hafta maçları da bu hafta sonu yapılacak.

Ligde 10. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 11 ile 12. hafta maç programları şöyle: 10. hafta maç sonuçları İller Bankası-Beşiktaş (1-3) Ankaragücü-İBA Kimya TED Kolejliler (0-3) Fenerbahçe Universal-Pursaklar Voleybol İhtisas (3-1) Vakıfbank Türk Telekom-Yeşilyurt (3-0) Galatasaray-Eczacıbaşı VitrA (0-3) Ereğli Belediye-Nilüfer Belediye (0-3)

11 ve 12. hafta maç programı bugün: 17.00 Pursaklar Voleybol İhtisas-Ankaragücü (Ankara Pursaklar) 13.00 İBA Kimya TED Kolejliler-İller Bankası (Ankara TOBB) 14.00 Beşiktaş-Ereğli Belediye (İstanbul Akatlar) 19.00 Galatasaray-Vakıfbank Türk Telekom (İstanbul Burhan Felek) 18.00 Eczacıbaşı VitrA-Nilüfer Belediye (İstanbul Eczacıbaşı) 16.00 Yeşilyurt-Fenerbahçe Universal (İstanbul Yeşilyurt)

7 Ocak Cumartesi: 14.00 Pursaklar Voleybol İhtisas - İller Bankası (Ankara Pursaklar) 14.00 İBA Kimya TED Kolejliler - Ereğli Belediye (Ankara TOBB) 15.00 Galatasaray-Fenerbahçe Universal (İstanbul Burhan Felek) 17.30 Vakıfbank Türk Telekom-Eczacıbaşı VitrA (İstanbul Burhan Felek) 16.00 Yeşilyurt-Ankaragücü (İstanbul Yeşilyurt) 8 Ocak Pazar: 15.30 Beşiktaş-Nilüfer Belediye (İstanbul Akatlar)

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.