Ereğli'de Ramazan heyecanı sürüyor

Ereğli'de Ramazan heyecanı sürüyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan şenlikleri sürüyor.

Ereğli Belediyesi’nin Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde iftar saatinden sonra düzenlediği Ramazan şenliklerinde bir araya gelenler her gün farklı eğlenceleri izliyor. Etkinliklere katılanlar açılan stantlarda sergilenen ürünleri de görme imkanı buluyor. Yoğun ilgi gören etkinlikleri izlemeye gelenlere çeşitli ikramlarda sunuluyor.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı açıklamada, Ramazan şenliklerinin yanı sıra her gün iftar yemeğinde ilçe halkını bir araya getirdiklerini söyledi. Başkan Özgüven, “Muhtelif birçok mahalleyi bir araya getiren merkezi yerlerde iftarlar yapıyoruz. Bu iftarlarda özellikle o mahalle halkıyla birlikte Ereğli’nin tabiri caizse ileri gelenleri, sivil toplum kuruluşları, işadamları, çeşitli şehit ve gazi derneklerimiz, yani her kademede insanlarımızla yaklaşık bin 500 kişinin bir araya gelip aynı anda iftar açabileceği bir program düzenliyoruz. O programın akabinde de Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde de sıcak yaz akşamlarında güzel bir muhabbetle, güzel bir serinlikle Ramazan akşamlarını şenlendiriyoruz” dedi.

Başkan Özgüven, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemeklerinin ulaştırıldığını ifade ederek, “Biz belediyenin kamu kimliğini biraz daha vatandaşın hizmetine sunalım diye çalışıyoruz. Mesela bu seneki organizasyonumuzda yemek hazırlama işinde adı Huzur Derneği olan bir sivil toplum kuruluşunun mutfağından yararlanacağız. Onlar bunu teklif etti. Yani burada hedefimiz, imkanları, olanakları birleştirip neticede Ereğlili vatandaşlarımıza daha güzel ve daha kaliteli hizmeti sunmak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.