Ereğli'de geri sayım başladı

Ereğli'de geri sayım başladı

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligin ikinci yarısına Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi maçı ile başlayacak

Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına aralıksız devam eden temsilcimizin tek hedefi ilk yarıdaki 3-1'lik yenilginin  rövanşını almak. Ligin ilk yarısının son sınavında deplasmanda Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt karşısında çok iyi mücadele etmesine rağmen salondan 3-2 mağlup ayrılan Ereğli Belediyespor bir taraftan moral bozukluğunu atmak, diğer taraftan ise ikinci yarıya fırtına gibi girmenin hesaplarını yapıyor.

Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, ligin ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini söyledi. Beşiktaş karşısında rövanşı kazanarak moral bulmayı hedeflediklerini ifade eden Çayır; “İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Ligin ilk haftalarına iyi başlamasakta daha sonradan önemli sonuçlar aldık ve iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Son haftalarda ise beklenmedik puan kayıpları ile devreyi orta sıralarda tamamladık. Şimdi tek hedefimiz iyi bir başlangıç yapmak ikince yarıda ligin üst sıralarını zorlamak” dedi.

Bayarlar Voleybol 1. Ligi’nde ikinci yarı maçları 20 Ocak Pazar günü başlayacak. Ereğli Belediyespor, İstanbul Akatlar Spor Salonu’nda saat 14.00’te Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi’ne konuk olacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: İlbank- Sarıyer Belediyespor, İBA Kimya TED Kolejliler-Nilüfer Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray Daikin, Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi-Ereğli Belediyespor, Eczacıbaşı VitrA-Bakırköy Belediye Yeşilyurt,  Vakıfbank-Fenerbahçe.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.