Ereğli TED Kolejine bileniyor

Ereğli TED Kolejine bileniyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde maddi imkansızlıklarla boğuşan, kısıtlı kadroyla mücadele eden ve belediye dışında hiç kimseden destek alamayan Ereğli Belediyespor, Beşiktaş maçı sonrası geçtiği A

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde maddi imkansızlıklarla boğuşan, kısıtlı kadroyla mücadele eden ve belediye dışında hiç kimseden destek alamayan Ereğli Belediyespor, Beşiktaş maçı sonrası geçtiği Ankara’da yarın oynayacağı İba Kimya TED Kolejliler maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Kulüp Başkanı Fethi Ertekin yaptığı açıklamada, “Kötü gidiyoruz, bunu inkar etmenin anlamı yok. Konya’nın üst düzey liglerdeki tek takımının maddi sıkıntı içerisinde mücadele etmesi, kadronun kısıtlı olması kötü sonuçları da beraberinde getiriyor. Ereğli Belediyespor, belediye dışında hiç kimseden destek alamıyor. Bunları defalarca belirtmemize rağmen, durum değişmedi. İyi oyunculara sahip olsak da, üç güne bir maç yapmak oyuncuları yorgun düşürdü. Ayrıca bazı takımlar kendine gelmeye başladı. Artık hedeften vazgeçtik, ligde kalalım yeter” şeklinde konuştu.
Ertekin, yarın deplasmanda oynayacakları İba Kimya TED Kolejliler maçına da değinerek, “Rakiple aynı puana sahibiz. Her iki takımın da 12’şer puanı var. Sezonun ilk yarısında evimizde rahat yendiğimiz İba Kimya TED Kolejlileri deplasmanda da yenip tamamen rahatlamak istiyoruz. Takımda sakat ya da cezalı oyuncumuz yok. Bu maçtan galip ayrılmayı başarırsak, büyük ihtimalle ligde kalmayı da garantileriz. Takım, Beşiktaş maçı sonrası Ankara’ya geçti ve çalışmalarını orada sürdürüyor” dedi.
Ereğli Belediyespor’un yarın İba Kimya TED Kolejliler ile oynayacağı voleybol müsabakası saat 14.00’te Ankara TOBB Spor Salonunda başlayacak. Yeşil-beyazlıların, müsabakayı kazanmaktan başka düşüncesi ve çaresi bulunmuyor.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.