Ereğli Şekerde şampiyonluk sevinci

Ereğli Şekerde şampiyonluk sevinci

Yaklaşık 200 lisanslı sporcusu ile spor faaliyetlerini sürdüren Ereğli Şekerspor, U-19 liginde gerçekleştirdiği mücadelede aldıkları şampiyonluk kupasını Ereğli Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Yaylacı

Yaklaşık 200 lisanslı sporcusu ile spor faaliyetlerini sürdüren Ereğli Şekerspor, U-19 liginde gerçekleştirdiği mücadelede aldıkları şampiyonluk kupasını Ereğli Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Yaylacı’ya verdi. Şeker Fabrikasında gerçekleşen kupa teslim törenine Ereğli Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Yaylacı, antrenörler veli ceylan, Erhan Yağar Ve Fatih Akyüz katıldı. Törende bir konuşma yapan Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Yaylacı, konuşmasında şunlara yer verdi: “Kulübümüz başta futbol ve atletizm olmak üzere güreş tekvando dallarında faaliyet göstermektedir. Bu branşlarda toplam aktif olarak yaklaşık 200 lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Geçen yıl futbol dalında gençler ve U16 kategorisinde Konya bölgesinde yapılan müsabakalarda takımlarımız şampiyon olmuşlar ve bu kupayı almışlardır.

 

Bu yıl Futbol dalında Büyükler, U13, U16, U19 olmak üzere dört kategoride müsabakalara katılacaktır. Yine Atletizm branşında kulübümüz yıllardır faaliyet göstermektedir. Her yıl Türkiye şampiyonasında ilçemizi temsil eden sporcularımız birçok Türkiye derecesi almışlardır. Daha geçen yıl Türkiye gençler Kros Şampiyonasında yaklaşık 100 kulüp arasında kulübümüz 12'ci olarak ilçemizi temsil etmiştir. Yine bu yıl Gençler Kız ve Erkek, Yıdız Kız ve Erkek, Küçük Kız ve Erkek kategorilerinde Türkiye şampiyonasına iştirak edecektir. Güreş branşında Türkiye'nin değişik yerlerindeki güreş okullarına sporcularımız yerleşmiş bulunmaktadır. Aynı şekilde faaliyetlerimiz devam etmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.