Ereğli, Eczacıbaşı'na takıldı

Ereğli, Eczacıbaşı'na takıldı

Voleybol Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası'nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor 2. etap maçında Eczacıbaşı VitrA'ya 3-1 mağlup oldu.

Toplam 108 dakika süren karşılaşmanın ilk iki setini 24-26 ve 31-33 kaybeden temsilcimiz 2-0 geriye düştü. 3. seti 25-21 kazanan Ereğli, son seti 25-17 verdi ve maçı 3-1 kaybetti. Ereğli Belediyespor, karşılaşmada Zülfiye, Ayça, Copenhagen, Sibel, Cemre, Bahar, Derya, Deniz, Barborkova, Aslı, Müge ve Gözde ile mücadele etti.
Öte yandan Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nin tek namağlup takımı Vakıfbank, 9. hafta sonunda da liderliğini korudu. Yeşil-beyazlı Ereğli Belediyespor, sahasında karşılaştığı Sarıyer Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Temsilcimiz aldığı bu skorla puanını 11'e çıkarttı ve ligin 7. sırasına yükseldi. Sahasında Nilüfer Belediye'yi 3-0 yenen Vakıfbank, geçen hafta Eczacıbaşı VitrA'yı yenerek devraldığı liderlik koltuğunu bırakmadı. Namağlup unvanını geçen hafta Vakıfbank'a 3-1 yenilerek kaybeden Eczacıbaşı VitrA ise deplasmanda İlbank'ı 3-0 yenerek 2. sırada yer aldı. Ligde 3. sırada Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi'ni 3-0 yenen Galatasaray Daikin bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.