Ereğli Belediyesporun yeri değişmedi

Ereğli Belediyesporun yeri değişmedi

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde Fenerbahçe Universal, 8. hafta sonunda da namağlup liderliğini korudu

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde Fenerbahçe Universal, 8. hafta sonunda da namağlup liderliğini korudu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise 8. haftada İller bankası ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Başkent temsilcisine 3-1 mağlup olan sultanlar, 11 puanda kaldı ve 5. sıradaki yeri değişmedi. Aldığı yenilgi ile moral kaybederek evine dönen yeşil-beyazlılar ligin 9. haftasında kendi salon ve seyircisi önünde lig 3.’sü Eczacıbaşı VitrA ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor.

Ligde 8. hafta maçında, sahasında Beşiktaş’ı set kayıpsız geçen sarı-lacivertli ekip, 24 puanla bu hafta da zirvede yer aldı. Sahasında Pursaklar Voleybol İhtisas’ı 3-1 yenen Galatasaray, 21 puana yükselerek bu hafta da 2. sıradaki yerini korudu. Deplasmanda Yeşilyurt’u 3-0 yenen Eczacıbaşı VitrA 20 puanla 3., sahasında IBA Kimya TED Kolejliler’i 3-0 yenen Vakıfbank Türk Telekom da 18 puanla 4. sırada yer alıyor.

Ligde 8. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve gelecek haftanın maç programı şöyle. 8. hafta sonuçları: Pursaklar Voleybol İhtisas–Yeşilyurt (1-3) Fenerbahçe Universal–Beşiktaş (3-0) Yeşilyurt-Eczacıbaşı VitrA (0-3) Ankaragücü-Nilüfer Belediye (0-3) İller Bankası-Ereğli Belediye (3-1) Galatasaray-Pursaklar Voleybol İhtisas (3-1) Vakıfbank Türk Telekom-IBA Kimya TED Kolejliler (3-0).

9. hafta maç programı: 24 Aralık Cumartesi: 16.00 Nilüfer Belediye-İller Bankası (Bursa Nilüfer) 25 Aralık Pazar: 14.00 Pursaklar Voleybol İhtisas-Vakıfbank Türk Telekom (Ankara Pursaklar) 16.00 İBA Kimya TED Kolejliler-Fenerbahçe Universal (Ankara TOBB) 15.30 Beşiktaş-Ankaragücü (İstanbul Akatlar) 18.00 Eczacıbaşı VitrA-Ereğli Belediye (İstanbul Eczacıbaşı) 16.00 Yeşilyurt-Galatasaray (İstanbul Yeşilyurt).

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.