Ereğli Belediyespor Yeşilyurta bileniyor

Ereğli Belediyespor Yeşilyurta bileniyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde arka arkaya aldığı mağlubiyetlere kendi saha ve seyircisi önünde Pursakları yenerek dur diyen ve ligin ilk bölümünü 15 puanla 7. sırada tamamlayan Ereğli Belediyes

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde arka arkaya aldığı mağlubiyetlere kendi saha ve seyircisi önünde Pursaklar’ı yenerek dur diyen ve ligin ilk bölümünü 15 puanla 7. sırada tamamlayan Ereğli Belediyespor, ligin ikinci bölümünde oynayacağı ilk sınavı olan Yeşilyurt maçına odaklandı. Sezonun ilk maçında rakibini kendi saha ve seyircisi önünde 3-2 mağlup eden Yeşil-Beyazlılar, Cumartesi günü 14.00’te İstanbul’da oynayacağı maçı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.
Ereğli Belediyespor’un tecrübeli antrenörü Mustafa Çayır, ilk yarıyı iyi yerde bitirdiklerini ve hedeflerinin ligi 5-6 ya da 7. sırada tamamlamak olduğunu söyledi Bu hafta deplasmanda oynayacakları Yeşilyurt maçının önemli olduğunu vurgulayan Çayır, “Yeşilyurt maçını almamızın bize getirisi şu olacak. Kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz. 5-6-7. sırada tamamlamak çok önemli. Bir Ereğli 4 yıldır deplasmanlı ligde oynuyor. Oyuncuların yetişmesinde, oynamasında şehri en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 13. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve gelecek haftanın maç programı şöyle: 13. hafta sonuçları: Ankaragücü-Galatasaray (0-3) İller Bankası-Yeşilyurt (2-3) Fenerbahçe Universal-Vakıfbank T.Telekom (3-1) Eczacıbaşı VitrA-Beşiktaş (3-0) Ereğli Belediyesi-Pursaklar Voleybol İhtisas (3-0) Nilüfer Belediyesi-İBA Kimya TED Kolejliler (1-3). 14. hafta programı: 21 Ocak Cumartesi: 13.00 Vakıfbank Türk Telekom-Ankaragücü (İstanbul Burhan Felek) 14.00 Pursaklar Voleybol İhtisas-Nilüfer (Ankara Pursaklar) 14.00 Yeşilyurt-Ereğli Belediye (İstanbul Yeşilyurt) 15.00 Galatasaray-İller Bankası (İstanbul Burhan Felek) 16.00 İBA Kimya TED Kolejliler-Beşiktaş (Ankara TOBB) 17.30 Fenerbahçe Universal-Eczacıbaşı VitrA (İstanbul Burhan Felek).
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.