Ereğli Belediyespor İller Bankası önünde

Ereğli Belediyespor İller Bankası önünde

Yeşil-Beyazlılar, alt sıralarda yer alan İller Bankası ile Ankarada karşı karşıya gelecek

Yeşil-Beyazlılar, alt sıralarda yer alan İller Bankası ile Ankara’da karşı karşıya gelecek

 

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, 8. hafta maçında  İller Bankası ile karşılaşacak. Başkent Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz dün Ankara’ya giderek kampa girdi. Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor.

 

İller Bankası maçının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır” Ligde kalma mücadelesi veren İller Bankası ile karşılaşacağız. Zor ve çekişmeli bir maç olacak. Oyuncularıma güvenim tam. İller Bankası maçını kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.

 

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü’nü yenerek moral tazeleyen yeşil-beyazlılar, İller Bankası engelini de kayıpsız geçerek Play-Off yarışını sürdürmek istiyor. Öte yandan ligde bugün derbi heyecanı yaşanacak. Yenilgisiz zirvede yer alan Fenerbahçe Universal ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Mücadele saat 17.30’da başlayacak. Günün diğer maçında da 16.00’da Yeşilyurt ile Eczacıbaşı kozlarını paylaşacak. Yarın şu maçlar var: 13.00 Ankaragücü-Nilüfer Belediye, 13.00 Galatasaray-Pursaklar, 15.00 Vakıfbank -İBA Kimya.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.