Ereğli Belediye'de yüzler gülüyor

Ereğli Belediye'de yüzler gülüyor

Teledünya Türkiye Kupası 1.Etap maçlarında başarılı sonuçlar alarak bir üst tura yükselen Yeşil-Beyazlılarda yüzler gülüyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor’da, Türkiye Kupasında bir üst tura yükselmenin sevinci yaşanıyor. Yeşil-Beyazlılar Ankara’da 1. etap maçlarında oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak grubunu lider olarak tamamladı ve 2.tura yükselme başarısını gösterdi.

1.Etap maçlarının zorlu ve çekişmeli geçtiğini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır,” Oynadığımız 3 karşılaşmada zorlu ve çekişmeli geçti. Ancak 3 maçımızı da kazanarak adımızı bir üst tura yazdırdık. Ereğli Belediyespor olarak hedefimiz Turkiye Kupası’nda gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek” diye konuştu. Lig hazırlıklarının da devam edeceğini ifade eden Çayır” “2012-2013 sezonun hazırlıklarını yaptığımız antrenmanlarla sürdürüyoruz. Sezonun ilk maçına kendi saha ve seyircimiz önünde Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi ile karşılaşacağız. Sezonun ilk maçı bizim için önemli bir maç bu maçı güzel bir oyun sergileyerek kazanmak istiyoruz. Sezona iyi bir başlangıç yaparak moralli başlamak istiyoruz” dedi. Ereğli Belediyespor takım kaptanı Özlem Özçelik, ise “2012-2013 sezonun ilk maçında Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi gibi büyük bir takımla mücadele edeceğiz, antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Sezonun ilk maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.