Erdoğan Kktc'ye Geldi

Erdoğan Kktc'ye Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk yurtdışı ziyareti kapsamında KKTC'ye geldi. Erdoğan'ı Ercan Havalimanı'nda KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile eşi Meral Eroğlu, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve diğer yetkililer...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk yurtdışı ziyareti kapsamında KKTC'ye geldi.

Erdoğan'ı Ercan Havalimanı'nda KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile eşi Meral Eroğlu, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve diğer yetkililer karşıladı. Erdoğan'a ziyaretinde eşi Emine Erdoğan'da eşlik ediyor.

Erdoğan'ın ziyareti öncesinde Ercan Havalimanı ve geçiş yolları üzerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Erdoğan'ın geçiş yapacağı bazı bölgelerde eylem yapılacağını haber alan KKTC polisi eylemcilere müdahalede bulundu.

Erdoğan buradan, sırasıyla Kıbrıs Türk Toplumu’nun Özgürlük Mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük ve Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın kabirlerini ziyaret ederek çelenk koyacak ve anıt özel defterlerini imzalayacak.

Erdoğan bu ziyaretlerinin ardından KKTC Cumhurbaşkanlığı'na hareket edecek. Burada Eroğlu ile baş başa görüşecek olan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Eroğlu ile ortak bir basın toplantısı düzenleyecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.