Erciyes vitesten attı

Erciyes vitesten attı

Konyasporun dün Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı hazırlık maçı iptal oldu. Yeşil-beyazlılar, maçın iptal olmasından sonra kondisyon salonuna girdi. Kaptan Ömer, Hüsnü Özkarayı övdü

Konyaspor’un Kızılcahamam kampı devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın, dün Corner Cup turnuvasında Erciyesespor ile yapılması gereken karşılaşma iptal oldu. Önceki akşam, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde saat 18:00’de yapılan antrenmana tüm oyuncularımız katılırken, Uğur Akdemir ve Koray İçten takımdan ayrı olarak çalıştı. Isınma hareketleri ve topla oynanan oyunlarla başlayan antrenman taktik çalışma ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman çift kale maç ve polar saatlerle yapılan tempolu koşu çalışması ile tamamlandı.

Konyaspor’un, üçüncü etap kamp hazırlıkları programı gereğince Cornerspor Cup futbol turnuvasında Kayseri Erciyesspor ile dün oynayacağı karşılaşma, rakibimizin maça çıkmayacağını bildirmesi üzerine iptal oldu. Yeşil-beyazlılar, iptalin ardından çalışma programında değişikliğe giderek, sabah 10:30’da fitness salonunda kondisyon ağırlıklı bir idman yaptılar. Çalışmaya yeni transfer kaleci Haluk ile birlikte sakatlıkları bulunan Uğur Akdemir ve Koray da katıldılar.  Kartallar, akşam ise saat 18:00’de sahada taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Çalışmada tüm futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.
Yeşil-beyazlı takımda transfere çalışmaları da yoğun şekilde devam ediyor.  Teknik adamların ikinci döneme kamp çalışmaları sonunda verdikleri rapor doğrultusunda, Kasımpaşa’dan transfer edilen kaleci Haluku kampa katıldı. Bu arada, geçtiğimiz hafta içerisinde anlaşma sağlanan, ancak Kocaelispor’dan parasını alamadığı gerekçesiyle Federasyona başvuran ve hafta sonunda serbest kalan orta saha oyuncusu Umut Kekilli’nin transferi de dün gerçekleştirildi.. Dün öğleden sonra kampa katılan Umut ile Patalya otelde sözleşme imzalanacaktı. Orta saha için transferi gündeme gelen, Konyaspor’un eski futbolcusu Yusuf Kurtuluş’un transferiyle ilgili görüşmelerde de sona gelindi.. Bonservisi Giresunspor’da bulunan Yusuf’un sorununun da giderilmesi halinde bugün imza atacağı açıklandı.. Öte yandan, forvete yapılacak transfer konusunda da temaslar sürdürülüyor.
ÖMER: HÜSNÜ HOCA İLE BAŞARIRIZ
Hüsnü Özkara’yı ‘Bank Asya 1.Lig’ini en iyi tanıyan teknik adam’ dite tanımlayan Konyaspor’un takım kaptanı Ömer Gündostu “2002-2003 sezonunda göreve geldiğinde lige kadar önümüzde 20 günlük bir dönem vardı. Ama bu zaman darlığını en iyi şekilde değerlendirdik. Arkadaşlığımız birlik-beraberliğimiz en üst düzeydeydi. Sürekli birlikte vakit geçirdik. Her an beraberdik. Buna bir de inanmışlık eklenince mutlu sona ulaştık. Tüm bunların oluşumunda Teknik Direktörümüz Hüsnü Özkara’nın katkısı oldukça fazlaydı. Yeni dönemde de aynı. Sürekli bizlerle birlikte. Bence bir teknik adamın takımın başarısında katkısı saha sonucundan daha önemli. Moral-motivasyon skorları etkileyen en önemli unsur. Geride kalan kısa sürede sezon boyunca bunu yaşayacağımızı bizlere gösterdi. Hüsnü Özkara hocamız ile ilgili fazla bir şey söylemeye gerek yok. Bu sene de inşallah kendisiyle birlikte ikinci kez TSL’ne çıkma sevincini tadacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.