Eralsu yeni hizmet binasını dualarla açtı

Eralsu yeni hizmet binasını dualarla açtı

Su sektörüne 2007 yılında girerek 2008 yılı içerisinde modern tesislerini kurup 19 LT. Polikarbon doğal kaynak suyu üretimine başlayan ve bugüne kadar hizmet veren Eralsu, Konyadaki yeni hizmet binası

Su sektörüne 2007 yılında girerek 2008 yılı içerisinde modern tesislerini kurup 19 LT. Polikarbon doğal kaynak suyu üretimine başlayan ve bugüne kadar hizmet veren Eralsu, Konyadaki yeni hizmet binasını dün düzenlediği törenle açtı.

Selçuklu Barış Caddesi üzerinde bulunan ve depolama ile satış amaçlı kullanılacak olan Konya Merkez hizmet binasının açılışına Eralsu Fabrika sahibi Remzi Yılmaz, Eralsu Şirket Müdürü Recibe Aslı Yılmaz, Eralsu Türkiye Distribütörü Soner Karakuş, Genel Müdür Ömer Karakuş, sektör temsilcileri, davetliler ve Konya Engellilergücü ampute futbol takımı sporcuları katıldı. Dolum tesisi Ermenek Zeyve pazarında olan Eralsu Yaylapınarı Doğal Kaynak Suyu'nun Türkiye dağıtım ve satışı yeni açılan Merkez binada yapılacak. Konya'da 32, Türkiye genelinde ise 12 bayisi bulunan Eralsu, 4 araç ve 8 dağıtım elemanı ile müşterilere sunuluyor. Üretimde 19 LT. Polikarbon damacana bulunan Eralsu'nun üretim planları ise 200 ve 250 cc'lik bardak su, 0.5'lik ve 1,5 LT'lik ile 19 Litrelik iadesiz damacana üretmek olarak açıklandı. Üretim tesislerinde Dünya Standartları’na uygun tam otomatik makinelerde el değmeden ve doğallığı bozulmadan üretimi gerçekleştiren Eralsu, “Sudan Gelen Sağlık” sloganına uygun olarak, ev ve iş yerlerine servis ediliyor. Amaçlarının kaynak suyunu modern teknoloji kullanarak kaynağındaki doğal hali ile, sağlıklı ve güvenilir bir şekilde insanlara ulaştırmak olduğunu söyleyen şirket yetkilileri açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek kurdeleyi kesti.
MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.