“En”ler ödülleniyor

“En”ler ödülleniyor

ASKFnin geleneksel hale getirdiği Yılın Enleri ödül töreni yarın Bera otelde yapılacak. Ödül törenine Devlet Bakanı Faruk Özalda katılacak. Yılın başarılı spor adamları ve sporcuları ödüllenecek

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel hale getirilen “Yılın En”leri ödül töreni Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak’ın katılımı ile gerçekleştirilecek. Sera otelde gerçekleşecek. 2008 yılının ödül töreninde Konya’nın en başarılı spor adamlarına ve sporcularına ödülleri törenle verilecek. Yarın ki, ödül töreninde ödül alacak sporcular ve spor adamları şunlar:

2008 Yılı Merhum Faik Özköksal Onur Ödülleri: Ali Akkanat:İş Adamı: Merhum Şehit Hakem Muharrem Samur Onur Ödülü. Naim Dişçi: Karatay Bel.Spor Kul. Futbolcusu Merhum İsmail Mertek Onur Ödülü. Stad Spor Kulübü: Amatör Spor’a Hizmet Ödülleri.  Suat Gücüyener: Konya GSİM Şub.Md., A.Kadir Demir: Çatalhüyük Çumra Bel.Spor. Alınteri Spor Kulübü.
2008 Yılı Hizmet Ödülleri: Yılın En İyi İl Temsilcisi Talat Ünlü: Halter İl Temsilcisi. Yılın En İyi Yöneticileri: Oktay Ağaoğlu Sarayönü Belediye Spor Yöneticisi. Yılın En İyi Hakemi Hulusi Akırşan: Futbol Hakemi. Yılın En İyi Antrenörleri: Ayhan Aytekin, Özel İdarespor, Halil Karaçor MEDAŞ Güreş Antrenörü, Ali Şahin Taekwondo Milli Tak.Antrenörü.  2008 Yılı Spor Branşlarında “En” İyiler: Yılın En İyi Takımı Konya Şekerspor, Konya TED Koleji Türkiye Liseli Gençler Hentbol Türkiye şampiyonu olarak Dünya Liseler arası Hentbol şampiyonasında Türkiye yi temsil etmesinden dolayı. Yılın En İyi Futbolcusu Fatih Bağ: Karapınar Bel.Spor. Yılın En İyi Atleti: Gülsüm Güneş Cirit atmada Yıldızlar ve Gençler de Balkan ikincisi. Yılın En İyi Badmintoncusu: Celal Keleş 15 Yaş Altı Balkan Şampiyonası üçüncüsü. Yılın En İyi Bisikletçisi: Mustafa Çarşı Yıldızlar Kap Kupası birincisi, yol yarışları ikincisi. Yılın En İyi Boksörü: Halil Erin Yapı Spor Minikler Türkiye ikincisi. Yılın En İyi Cimnastikcisi: Mesut Karakuş Türkiye Şampiyonası birincisi.
Yılın En İyi Judocusu: Ahmet Şahin Kaba Balkan şampiyonası birincisi. Yılın En İyi Güreşçisi: Nazmi Avluca Büyükler Avrupa şampiyonası birincisi, Olimpiyat üçüncüsü. Yılın En İyi Karatecisi: Elif Zeren Minikler Yıldız Karate Türkiye Şampiyonası birincisi. Yılın En İyi Haltercisi Sibel Özkan: Kuyulu Sebil Halter İhtisas Spor Kulübü İki ayrı tarihte Kolombiya ve İtalya’da yapılan 48 kiloda Dünya Gençler Halter şampiyonası birincisi ve Avrupa Büyükler şampiyonası ikincisi, Olimpiyat ikicisi.
Yılın En İyi Yüzücüsü: Batuhan Cihan Minikler Türkiye ikincisi ve üçüncüsü. Yılın En İyi Bedensel Engellileri: Yılmaz Fazıloğulları Bilek Güreşcisi, Milli Ferhat Çıkmaz Bilek Güreşcisi. Yılın En İyi Taekwondocusu: Celal Keleş Gençler Dünya Şampiyonası birincisi. Yılın En İyi Kick Bokscusu: Zeliha Doğrugüneş Büyükler Türkiye biricisi ve üçüncüsü. Yılın En İyi Atıcısı: Çiğdem Özyaman Skeet Cumhuriyet ve Federasyon kupası birincisi. Yılın En İyi Eskrimcisi: Mert Uzunay Gençlik Spor Kulübü. Yıldızlar ve Gençler Akdeniz şampiyonası birincisi. Yılın En İyi Motosikletcisi: Yunus Erçelik Doğu Avrupa Açık Pist Şampiyonası ikincisi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.