Enaz 15 puan

Enaz 15 puan

Pazar günü ligin güçlü ekibi Bursaspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'un ilk yarının son 9 maçındaki hedefi 15 puan toplamak. Yeşil-beyazlılar öncelikle Bursaspor maçını kazanmanın hesaplarını yapıyorlar

Torku Konyaspor'da, Pazar günü Bursaspor ile iç sahada oynanacak 9. hafta maçının hazırlıkları başladı. Gaziantepspor beraberliğiyle moral ve güven tazeleyen ve bir günlük izinin ardından yeniden topbaşı yapan Kartallar’ın Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı antrenmana tedavisine devam edilen İshak Çakmak katılmadı, Ramos ve Elvis Kokalovic'in ise takımdan ayrı olarak koşu yaptığı antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, 5'e 2, koşu ve pas çalışmasıyla devam etti. Haftanın ilk antrenmanı yarı sahada çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Torku Konyaspor, dünü de akşam saatlerinde tesislerde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bugün ve yarın taktik ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştirecek olan Kartallar, hazırlıkları Cumartesi günü tamamlayarak kampa girecekler. Torku Konyaspor ile Bursaspor arasındaki maç Pazar günü oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak. Maçın biletlerinin de bugünden itibaren biletx gişelerinden satışa çıkması beklenmekte.

HEDEF 9 MAÇTA 15 PUAN

Torku Konyaspor, ilk yarıda kalan 9 maçın 5’ini içeride, 4’ünü deplasmanda oynanacak. İç sahada Bursaspor, Antalyaspor, Ç. Rizespor, DÇ Karabükspor ve Eskişehirspor’u konuk edecek olan Kartallar, deplasmanda ise sırasıyla Galatasaray, Beşiktaş, Akhisar belediye Gençlik ve Kayserispor ile yapacak. Temsilcimiz, ligin ikinci yarısında ise 8 maçını içeride, 9 maçını deplasmanda yapacak. Korkulu rüya görmeme adına Tourku Konyaspor’un ilk yarıda kalan 9 maçı en az puana kaybıyla kapatması gerekmekte. Ligin 8. haftası sonunda 10 puanla 12. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, kalan 9 hafta da en az 15 puan hedeflemekte. Bu gerçekleştirilmesi halinde Torku Konyaspor ilk yarıyı 25 puanla tamamlamış olacak..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.