Enaz 10-12 yeni oyuncu alınacak

Enaz 10-12 yeni oyuncu alınacak

Torku Konyaspor'da bir taraftan şampiyonluk kutlamaları ve tebrikleri devam ederken, bir taraftan da yeni sezon için hazırlıklar başladı. Uğur Tütüneker devam edecek.

Torku Konyaspor'da bir taraftan şampiyonluk kutlamaları ve tebrikleri devam ederken, bir taraftan da yeni sezon için hazırlıklar başladı. Uğur Tütüneker devam edecek. Yönetim, takımı süper ligde taşıyabilecek yeni oyuncularla takviye yapacak

Torku Konyaspor’da, teknik kadro ve futbolcular içir izin başladı.. Sezonunu yorgunluğunu atmaya çalışan yönetim kurul ise, yeni sezon planlaması konusunda çalışmalara başladı. Şampiyonluk kutlamalarını biri tarafa bırakan ve ziyaretleri kabul eden Başkan ve yöneticiler, ilik olarak teknik direktör Uğur Tütüneker ile yola devam etme kararı aldı.. Alınan bilgilere göre, yöneticilerin bir hafta sonra Konya’ya dönecek olan teknik direktör Tütüneker ile görüştükten sonra transfer çalışmalarına şekil verecekleri ve birlikte çalışacakları kaydedildi.

Torku Konyaspor yönetimine yakın kişilerden alınan bilgilere göre, yeni sezon için en az 10-12 yeni transfer yapılacak ve alternatifli bir kadro oluşturulacak. Takım içerisinde dengeleri bozmak istemeyen yönetimin, mali disiplin içerisinde hareket ederek transferde ekonomik davranmak istediği ileri sürüldü. Yeni transferlerin 5 veya 6’sı yabancı olacak. Diğerleri için ise, yerli futbolcular tercih edilecek.

Teknik direktör Uğur Tütüneker, yaptığı açıklamada, transferde sokağa atılacak 5 kuruşları olmadığını, fazla transfer yapmayacaklarını dile getirdi ve kadroda bulunan biri çok futbolcuyla yollarıyla devam edeceklerini, bazılarıyla da yollarını ayıracaklarını söyledi.

Torku Konyaspor’da, ligin Ağustos ayı içerisinde başlatılması nedeniyle, hazırlıklara muhtemelen Haziran ayının ikinci haftasından sonra start verilmesi planlanmakta. Hazırlıklar Konya’da, Tatlıcak tesislerinde başlayacak ve takıma daha sonra Kızılcahamam, Bolu veya Kocaeli Kartepe’de gerçekleştirilecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum