En kritik 90

En kritik 90

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Akhisar maçının yarasını sarmak için bugün oynanacak Karabükspor maçına galibiyet için çıkacak. Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Kartal'da Gekas yine yok

Torku Konyaspor bugün, Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. İç sahada 8. kez taraftarları karşısına çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda hedef: galibiyet. Atatürk stadındaki maç saat 20.00’de başlayacak ve Antalya bölgesinden  Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Serhan Malkoç ve Samet Çavuş yaparken, maçın dördüncü hakemi Erdinç Sezertam, beşinci hakemi Özkan Çeliker, altıncı hakemi ise, Sinan Cem İyihuylu. Torku Konyaspor’da, Karabükspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla yapıldı. Taraftarlarının desteğiyle Karabükspor’u yenerek iç sahada galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda Gekas ve Kokaloviç kadroda yer alamayacak. Sakatlığı geçen Djalma büyük bir olasılıkla kadroya girerken, uzun süredir sakat olan Ali Turan  ilk 11’de yer alacak. Dün akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak hazırlıklarını tamamlayan Kartallar tesislerde kampa girdi.

Torku Konyaspor yöneticileri, futbolsever ve taraftarları maça davet ederek  destek istediler. Takımda moral iyi. Ali Turan ve kapatan Erdinç 3’er sarı kartla oynayacak. Bu futbolcular bir sarı kart daha görmeleri halinde bir sonraki Kayseri maçında forma giyemeyecek. Tüm camia galibiyette birleşti. Taraftarlar maçı 5-40 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Torku Konyaspor, bu akşamki maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: İtandje- Tolga, Ali Turan, Selim, Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Mehmet Güven- Ömer Ali, Borek, Erdal- Thorvaldsson.

Torku Konyaspor ile Karabükspor Süper ligde bugün 3. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 2010-2011 sezonunda Konya’da oynanan maç 2-2 sona ermiş, deplasmanda yapılan maçı ise Karabükspor 2-1 kazanmıştı. Antalya bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu ise, bu sezon Kartal’ın ilk maçına çıkacak. Öğretmenoğlu, Konyaspor’un 2012 yılında Boluspor ile deplasmanda oynadığı ve 3-1 kazandığı maçta düdük çalmıştı. Ayrıca geçen sezon Bucaspor maçında 4. hakem, bu sezonda Beşiktaş maçında 6. hakem olarak sahaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.