Eksikler can sıkıyor

Eksikler can sıkıyor

Pazar günü Kartal'ı konuk edecek olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar sürerken, teknik ekibi cezalı ve sakatlıkları devam eden oyuncular düşündürüyor.

Pazar günü Kartal'ı konuk edecek olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar sürerken, teknik ekibi cezalı ve sakatlıkları devam eden oyuncular düşündürüyor. Yeşil-beyazlılar, eksiklere rağmen, Kartal maçından zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyorlar

Torku Konyaspor'da, Pazar günü iç sahada Kartalspor ile oynanacak maçına hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ediyor.. Takımda 5 eksik var.. Milli takımdaki oyuncular Konya’ya dönerek takımla birlikte çalışmalara katıldı. PTT 1. Ligin 28. haftasında, tehlike hattında yer alan ve düşmeme mücadelesi veren Kartalspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımda planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Önceki gün yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavi olan Erkan Sekman, Ali Dere ve Semih Aydilek katılmadı.Taktik çalışma gerçekleştirilen antrenmana Milli takımlardan dönen İsmail, Abdülkerim ve Ömer Ali Şahiner’de katıldı.Ligde kalan 7 haftayı en az puan kaybıyla kapatarak sezonu ilk 6 takım arasında bitirmeyi ve play-off maçlarına katılmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da sakat olan Erkan, Ali Dere, Semih ile birlikte sarı kart cezalısı Tolga ve İshak bu hafta takımdaki yerlerini alamayacak.. Bu nedenle, sağ bekte muhtemelen Ali Turan, orta sahanın göbeğinde ise Şenol forma giyecek. Hazırlıklar bugünde taktik antrenmanıyla devam edecek ve yarın tamamlanacak.

HAKEM DEĞİŞTİRİLDİ

Torku Konyaspor ile Kartalspor arasında Pazar günü oynanacak maçın hakemi değiştirildi.. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunca yapılan açıklamaya göre, Çarşamba günü, maçı Ankara bölgesinden Yaşar Kemal Uğurlu’nun yöneteceği açıklanmasına karşın, akşam saatlerinde alınan bir kararla değişikliğe gidildi. MHK tarafından yapılan ve Federasyon sitesinde yer alan açıklamada, Yaşar Kemal Uğurlu'nun, uzun yıllar Ankara’da konuklamasına rağmen nüfus kaydının Konya'da olması nedeniyle görevinden alınmasının ardından yeni bir görevlendirme yapıldığı bilgisi yer aldı. Bu nedenle, 31 Mart Pazar günü saat 13.00'de Atatürk Stadyumunda oynanacak Torku Konyaspor-Kartalspor maçını Çağatay Şahan, Serkan Akal, Serdar Akçer yönetecek. Maçın dördüncü hakemi Sinan Cem İyihuylu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.