Ekonomik tedbirlerin artırılması gerekiyor’

Ekonomik tedbirlerin artırılması gerekiyor’

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Konya Şubesi tarafından müşterek "Ekonomik Krizde Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği" konulu bir seminer düze

‘
Konya SMMMO binasında düzenlenen seminerde konuşan Konya SMMMO Başkanı Ahmet İçyer, hükümetin ekonomik anlamda yeni tedbirler almasını beklediklerini belirterek, "En son kabinede yaşanan değişiklik, hükümetin ekonomik krizle ilgili yeni tedbirler alacağının bir göstergesidir. Beklentimiz bu yöndedir. Bugün ise konusunda uzman arkadaşlarımız, Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili ayrıntılı bilgiler verecekler. Bu konuda ilk muhatap olacak olan muhasebeciler için bu seminerin faydalı olacağına inanıyorum" dedi.
Daha sonra seminere katılan Türkiye İş Kurumu İşsizlik Sigortası Uygulama Şube Müdürü Şaban Karakuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan İş Müfettişleri Tevfik Bayhan ve Ramazan Doğan "Ekonomik Krizde Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği" ile ilgili bilgiler verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.