Ediz Bahtiyaroğlu, Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Ediz Bahtiyaroğlu, Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

5 Eylül 2012'de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu, ölüm yıl dönümünde Eskişehirspor kadrosu tarafından anıldı. Ediz'in anısına Eskişehir’deki hafızlar tarafından hatim indirildi, ardından...

5 Eylül 2012'de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu, ölüm yıl dönümünde Eskişehirspor kadrosu tarafından anıldı.

Ediz'in anısına Eskişehir’deki hafızlar tarafından hatim indirildi, ardından Ediz Bahtiyaroğlu Altyapı Tesisleri önünde kulüp olarak dua okutuldu.

Eskişehirspor Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, kulüp personeli ve Ediz’in ağabeyi ve dayısının katıldığı duanın ardından Eskişehirspor, Somaspor ile oynayacağı dostluk maçı öncesi Bursa’ya Ediz’in kabrini ziyaret gitti.

Ediz’in ölüm yıl dönümü ile ilgili konuşan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, “Oyuncumuzu rahmetle ve büyük bir özlemle anıyoruz. Bizim için maçlardan çok daha önemli olan siz futbolcularımızın sağlığı. Basında 2 yıldır Ediz’in ailesine verilen sözlerin tutulmadığı yönünde haberler yer alıyor. Verilen sözlerle ilgili herhangi bir sorumluluğumuz yok. Ancak Ediz’e olan vefa borcumuzun ailesine ödenmesi gerekir. Bu sebeple yönetim kurulu olarak ailesine 100 bin TL bağışlıyoruz.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.