Edebiyatseverlere yeni bir alan

Edebiyatseverlere yeni bir alan

Geçiş Medya, Üçüncü Yeni Fikir Edebiyat Dergisi ve Yeni Kuşak Eğitim Merkezi ortaklığında Konya’ya yeni bir ofis kazandırıldı

Dergi ve medya çalışmalarının yanı sıra eğitim faaliyetlerinin de yapılacağı çalışma ofisinin açılışı dualarla gerçekleşti. Düzenlenen açılışa ayrıca Eğitim-Bir-Sen Konya Şube Üniversiteler Başkanı Şenol Metin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi İbrahim Çetin, Siber Güvenlik Udemy Eğitimcisi Battal Koç, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) NEÜ Başkanı Barış Yaylacı, Radyo Gençlik Yayın Yönetmeni Emrah Subaşı, Üçüncü Yeni Fikir Edebiyat Dergisi Üyeleri ve birçok STK Temsilcisi katıldı.

img-02821.jpg

EDEBİYATSEVERLERİ OFİSİMİZE BEKLİYORUZ

Açılış programında konuşma yapan Yeni Kuşak Eğitim Merkezi Kurucusu ve Üçüncü Yeni Fikir ve Edebiyat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Psikolojik Danışman Enes Yaylalı, “Eğitimin ve edebiyatın günümüzde daha çok değer verilmesi amacıyla böyle bir kurumda ortaklık yaptık. Tüm edebiyatsever dostlarımızı ofisimize bekliyoruz” dedi. Yaylalı ayrıca, kurumda bireysel psikolojik danışma, tercih danışmanlığı ve çocuklara yönelik eğitsel faaliyetlerin de yapılacağını kaydetti. Üçüncü Yeni Fikir ve Edebiyat Dergisi Yayın Koordinatörü Mustafa Yasir Utanç ise şunları belirtti: “Böylesine güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayan tüm edebiyatseverlere ve katılımcılarımıza teşekkür etmekle beraber süreç içerisinde yapacağımız çalışmaları takip etmenizden memnuniyet duyacağız."

KLASİK MEDYA ALGISINI YENİLEYECEĞİZ

Açılış programında Geçiş Medya adına söz alan Salih Öztürk ise medya alanına yeni bir soluk katacaklarını vurgulayarak, “Önceki dönem klasik medya algısını da bünyemizde barındırarak yeni dönem dijital medya çalışmalarımızı bu ofiste gerçekleştireceğiz. Ben tekrardan açılışımıza katılan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Özellikle Merhaba Gazetesi olarak yanımızda olan Eyyüb Karakuzu’ya teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Geçiş Medya ortaklarından Salih Samancı ise, şu şekilde konuştu: “Öncelikle tüm katılımcılarımıza yürekten hoş geldiniz diyorum. Medya alanına yenilikler katmak için yola çıktığımız bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Reklam çalışmalarından fotoğrafçılığa, grafik tasarımdan basılı medyaya birçok dalda sizlere hizmet etmeyi amaçlıyoruz.”

img-02791.jpg

Kurdele kesimi ile başlayan açılış programı ikramlarla devam etti.

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.