EBK Konya Şubesi dualarla açıldı

EBK Konya Şubesi dualarla açıldı

Et ve Balık Kurumu (EBK) Konya Şubesi dün düzenlenen törenin ardından çok sayıda davetlinin katılımı ile hizmete girdi

Et ve Balık Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Uçar, Et ve Balık Kurumu Sincan Kombinası Müdürü Muharrem Uçar, AKP Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Üzülmez, Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday, sektör temsilcileri vatandaşlar katıldı.

Et ve Balık Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Uçar, Konya Şubesi’ni hizmete açmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, Türkiye’deki hayvancılığın ve besiciliğin gelişmesi için önemli bir Kurum olan Et ve Balık Kurumumuz açtı bu mağazalar ile piyasaya denge getirildiğini söyledi. Uçar, “Kaliteli, sağlıklı ve fiyat yönünden ucuz ürünler satmak amacıyla açılan bu mağazamız Konya’da ilk Türkiye’de ise 10. mağazadır. Her yönüyle dengeli bir politika izleyerek hem tüketiciyi hem de üreticiyi gözetip kollayacak. Bu nedenle bu işletmenin Konya için büyük önemi var. Mağazamızın Konya’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

AKP Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Üzülmez’de konuşmasında, “Et ve Balık Kurumunun tekrar Konya’da hizmet verecek olması önemli bir gelişmedir. Bu vatandaşlar kadar besiciler için de önemlidir. Çünkü besiciler fiyatlar konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşıyor. Bu sıkıntıları EBK dengeleri ile ortadan kaldıracaktır. Besiciler açısından böylesine önem arz eden mağazanın bir başka önemi de vatandaşlara kaliteli ve ucuz et sunmasıdır. EBK Konya Şubesi’nin hayırlı olmasını temenni ediyor, işletmecilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Nalçacı Caddesi bankalar karşısı Acenteciler Sitesi altında hizmete giren EBK Konya Şubesi işletmeciliğini üstlenen Numan Ateştürk, yeni şube ile Konya halkının kaliteli bir hizmete kavuşacağını söyledi. Et ve Balık Kurumu Konya Şubesi’nde, dana, sığır, koyun, kuzu ve tavuk ve balık ürünlerinin yer alacağını ifade eden Ateştürk, “Kurum olarak vatandaşımıza kaliteli ucuz ve güvenli et yedirmek istiyoruz. Çünkü dünyanın en zengin ülkesi olmamamıza rağmen en pahalı etini yiyoruz. Bu anlamda Et ve Balık Kurumu, market ve kasap fiyatlarından daha ucuza et satma imkanının oluşturulması için mağazaların sayısını artırmayı hedefliyor. Özellikle dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlarımız da bu şekilde daha ucuz, daha sağlıklı, daha hijyenik ve daha kaliteli et ve et ürünlerine bu yolla ulaşmış olacak” dedi

 

ALİ SAİT ÖGE

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.