EB Mimarlık ofisi açıldı

EB Mimarlık ofisi açıldı

Yapıların estetik bir kimliğe bürünmesi ve ortamları daha yaşanır kılması açısından büyük önem kazanan iç mimarlık sektörü Konya’da yeni bir soluk kazandı.

Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde eğitim hayatını tamamlayan ve daha sonra sektörde birçok projeye imza atan Ebru Büyüköz, ofisini Meram’da açtı. İç mimarisi konusunun günümüzde çok önemli noktalara geldiğini ifade eden Mimar Ebru Büyüköz, “Görsellik günümüzde büyük bir anlam ifade ediyor. Hemen hemen her alanda görsel bir bütünlüğün ve uyumun olması gerektiğini düşünen insan sayısı arttıkça hayatımızın büyük bir kısmını geçirdiğimiz mekânlarda da görsel açıdan estetik bir dokunuş arıyoruz. İç mimarlık ise yaşadığımız ya da ziyaret ettiğimiz mekânlarda anlamlı dokunuşlar meydana getirmek adına büyük bir değişimin ve yenilenmenin adresi oluyor. EB İç Mimarlık olarak; ortamları daha yaşanılır kılan ve anlamlı bir bütünlük ile buluşturan, en ince detaylara varıncaya kadar düşünerek hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalışıyoruz” dedi.

Özellikle sosyal alanlar, ticari mekânlar, konutlar ve daha pek çok alanda anlamlı dokunuşlar sunarak ortamlara renk kattıklarını ifade eden Mimar Ebru Büyüköz,  mekânlarda her dokunuşa özel bir anlam ve güzellik yükleyen bu çalışmalar neticesinde amaca hitap eden, işlevsel ancak bir o kadar da görsel anlamda başarılı alanlar meydana getirdiklerini ifade etti. Mekanlara renk katacak uygulamaların İç Mimarın hayallerine ve bakış açısına bağlı olduğunu dile getiren Büyüköz, “EB İç Mimarlık olarak, birbiriyle uyumlu ve fark yaratan tasarımlar yapmaya çalışıyoruz. Hem bizim hem de müşterinin yapılan çalışmadan etkilenmesini hedefliyoruz. Bunun için de hayalleri zorlamak ve değer katacak dokunuşlar yapmamız gerekiyor” diye konuştu.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.