Dzemaili: Başarılı Olmak İçin Çok Çalışmamız Gerekiyor

Dzemaili: Başarılı Olmak İçin Çok Çalışmamız Gerekiyor

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Blerim Dzemaili, başarılı olmak için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Eskişehirspor karşısında iyi oynamalarına rağmen golü bulamadıklarını ifade eden tecrübeli oyuncu, "Taraftarımızın...

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Blerim Dzemaili, başarılı olmak için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Eskişehirspor karşısında iyi oynamalarına rağmen golü bulamadıklarını ifade eden tecrübeli oyuncu, "Taraftarımızın olmaması büyük eksiklikti. Bu akşam iyi oynamıza rağmen golü bulamadık. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Güzel bir maç çıkardık. Bu akşam ilk onbirde başlamak benim için sürpriz oldu." dedi.

Blerim Dzemaili, Türkiye Ligi'nin zor bir lig olduğunu kaydetti.

TARIK ÇAMDAL: GALATASARAY FORMASINA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM

Sarı-kırmızılı takımın Eskişehirspor'dan transfer ettiği Tarık Çamdal da, "Bu benim Galatasaray'daki ilk maçımdı. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Kazanamadığımız için üzgünüm. Artık bu maçı Anderlecht maçını düşünmemiz lazım. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak her futbolcunun hayalidir. Başarılı olmak istiyorum." diye konuştu.

Genç oyuncu, A Milli Takım kampından döner dönmez teknik direktör Cesare Prandelli'nin kendisine güvenerek forma şansı verdiğini ifade etti.

Başka bir gazetecinin "Sen hem sağ bek hem de sol bekte oynayabiliyorsun. Seninle sol bek sorunu çözülür mü ?" sorusuna ise Tarık Çamdal, "Sonuçta Galatasaray formasına layık olmaya çalışacağım. Galatasaray büyük bir kulüp. Elimden geleni yapacağım. Galatasaray formasına layık olmaya çalışacağım." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.