Dört müşterinin otomobil sevinci

Dört müşterinin otomobil sevinci

Adese Alışveriş Merkezleri, 5 TLlik alışverişle 4 müşterisini Hyundai i20 sahibi yaptı

Kampanyaları ve avantaj fırsatlarıyla müşterilerinin yüzünü güldüren Adese, kazandırmaya devam ediyor. Sadece 5 TL’lik alışverişle katıldıkları çekilişte Hyundai i20 kazanan 4 Adese müşterisine hediyeleri teslim edilmeye başlandı. Kulesite Otoparkı’nda gerçekleşen teslim töreninde Adese Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Cüce, Satınalma Müdürü Yunus Köse, talihli Harun Evelekler ve ailesi hazır bulundu.

07 Mart-05 Mayıs 2011 tarihleri arasında Adese Kart ile kampanya kapsamındaki Ülker ürünlerinden 5 TL’lik alışveriş yapan Adese ve Adesem müşterilerinin katıldığı kampanyanın çekilişi geçtiğimiz hafta yapılmış ve kazanan isimler İstanbul’dan Kemal Erdoğan, Konya’dan Harun Evelekler ve Gülay Birol ile Ankara’dan Muhammet Özdemir olarak belirlenmişti.

Kazananlar arasından hediyesini ilk olarak teslim alan talihli Harun Evelekler oldu. Dün  Kulesite Otoparkı’nda gerçekleşen teslim töreninde Harun Evelekler aracının anahtarını Adese Satınalma Müdürü Yunus Köse’nin elinden aldı. Eşi ve çocukları ile törene katılan Evelekler’in heyecanı gözlerden kaçmazken kazandığı aracı ev almak için değerlendireceği öğrenildi. Diğer üç i20’de kısa süre içinde sahiplerine teslim edilecek. Buna göre talihlilerden Kemal Erdoğan İstanbul’da, Gülay Birol Aksaray’da ve Muhammet Özdemir ise Ankara’da aracını teslim alacak.

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum