Dinçbudak: Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

Dinçbudak: Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak Çankırıspor galibiyetinin kendilerine büyük moral olduğunu aynı şekilde Kartalspor deplasmanında da kazanarak

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak Çankırıspor galibiyetinin kendilerine büyük moral olduğunu aynı şekilde Kartalspor deplasmanında da kazanarak

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak Çankırıspor galibiyetinin önemenin büyük olduğunu ifade ederek, Kartalspor karşısında da iyi futbolla galip gelmek istediklerini söyledi. Dinçbudak, “Geldiğimiz günden buyana iyi futbol oynuyor ancak sonuç alamıyorduk. Bu kez tam tersi oldu. Şimdi iyi oyun ve iyi sonucu birlikte alabilmek için çalışacağız. Zor bir deplasmanda Kartalspor ile karşılaşacağız” dedi.

Çankırı karşısında kazanmaya inandıklarını söyleyen Nevzat Dinçbudak : “Ligde bulunduğumuz konum itibarıyla kazanmak istiyorduk. 2 puan farkı kapatıp puan olarak rakibimizden daha üst sırada bulunmak adına bu maça verdiğimiz adına tüm planlarımızı kazanmak adına yaptık. Bu güne kadar iyi futbol sergileyip türlü şanssızlıklar ve dış faktörler nedeniyle kazanamamıştık. Belki camiamıza iyi bir futbol izlettiremedik ancak, Çankırıspor karşında adına riskler aldık. Sonucun dada pozisyonlar verdik. Kazanmak için bunları yapmalıydık. Oyunda var olan oyuncularım son dakikaya kadar galibiyeti kovaladı. Son dakikada olsa gelen galibiyet bize moral oldu özgüven oldu. Ligin ilk yarısında kalan 4 maçımızı da aynı ölçüde, istekli mücadeleci oynayarak kazanmak istiyoruz. Puansal olarak bize yakın takımlarla oynayacağımızdan öncelikli kaybetmemek sonrasında da kazanmak adına doğru hamleleri yaparak istediğimiz almak zorundayız” dedi.

Bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Kartalspor’un geçtiğimiz sezon PTT 1. Ligde mücadele ettiğini güçlü bir kadrosunun bulunduğunu kaydeden Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak: “ Çok tecrübeli oyunculara sahipler ve futbol için farklı bir stadyumları var. Gereken taktik çalışmalarımızı yapacağız. Oyuncularımızda sahada bunları iyi uygulayacak ve arzu ettiğimiz sonucu alarak döneceğimize inanıyoruz” ifadesini kulandı.

DİNÇBUDAK TAKIMIN BAŞINDA

Deplasmanda oynanan Yeni Malatyaspor maçında ceza alan Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, Çankırıspor maçında bu cezasını tamamladı. Dinçbudak deplasmanda oynanacak Kartalspor karşılaşmasında yedek kulübesindeki yerini alarak takımının başında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.