Diltaş’ta yoğun mesai

Diltaş’ta yoğun mesai

Yeni sezon hazırlıklarını oynadığı hazırlık maçları ile sürdüren Aroma Erkekler Voleybol Liginin yeni ekibi Diltaşspor kupa maçlarına kadar hazır duruma gelmek istiyor

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nin yeni ekibi Diltaş, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hazırlıklar dahilinde oynanan özel maçlarla çalışmalarını sürdüren Diltaşsspor 8 Ekime kadar hazır hale gelmek istiyor 13 Ağustos’tan bu yana yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren ve yaptığı hazırlık maçlarında 3’te 3 yapan Mavi-Beyazlılar, önceki gün ligin güçlü ekiplerinden Maliye Milli Piyango ile karşılaştı. Konya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye tutuk başlayan temsilcimiz ilk seti 25-20 kaybetmesine rağmen, ikinci seti 25-21 alarak eşitliği yakaladı. Diltaş, başa baş mücadeleye sahne olan üçüncü ve son sette rakibine 25-20 ve 27-25 kaybederek hazırlık maçlarındaki ilk mağlubiyetini aldı.

16 Eylül’de Ankara’da Polis Akademisi ve Koleji ile oynadığı karşılaşmayı 3-2 kazanan Diltaş, Salı günü Kazakistan lig ikincisi Esil’i Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta 3-0, Çarşamba günü de 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

Kupa maçlarına kadar hazır hale gelmek istediklerini söyleyen Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman,“Ligde yeni bir ekibiz. İyi bir takım oluşturduğumuz kanaatindeyim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu hazırlıklar dahilinde özel maçlar oynadık. Oynamaya da devam edeceğiz. Yapacağımız özel maçlarla lige kadar eksiklerimizi görerek gidermek amacındayız. 2 Ekimde Bursa’da ilk resmi maçımıza çıkacağız. Ligde 10 Ekim tarihinde başlıyor. Takım olarak kupa maçına kadar hazır hale gelmek istiyoruz. Kupada da iddialıyız. Tele Dünya Türkiye Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ligde ise öncelikli hedefimiz ligi tanıyarak burada kalıcı olmak. Daha sonra ise takımımızın durumuna kadar çıkabileceğimiz en üst seviyeye çıkmak. İlk rakibimiz Halk Bankası olacak.güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Ligin tecrübeli takımlarından ancak bizde iyi bir ekip oluşturduk. Rakip karşısına kesinlikle galibiyet için çıkacağız. Şu andaki ilk hedefimiz lige en iyi şekilde başlamak” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.