Diltaşspor gururlu

Diltaşspor gururlu

Diltaşsporda şampiyonluğun coşkusu sürüyor. Diltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, hedeflerine ulaştıklarını ve Konyaya 1. lig heyecanı yaşattıkları için gururlu olduklarını söyledi

Aroma Voleybol Erkekler Birinci Ligi’ne çıkan Diltaşspor, şampiyonluğun coşkusunu Diltaş Sosyal Tesisleri’nde kutladı. Birinci Lige çıkarak Konya’nın gururu olan Diltaşspor’un kutlamaları da şölen havasında geçti. Terfi maçlarında rakiplerine kafa tutarak, Konya’nın yeniden Voleybol Erkekler Ligi’nde temsil edilmesini sağlayan Diltaşsporlu oyuncular salona konfetiler eşliğinde girdi. Geceye Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, Diltaşspor Başkanı Mehmet Bozkurt Ataman’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, Gençlik Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, Gençlik Spor Daire Başkanı Suat Gücüyener, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel ve oyuncuların aileleri katıldı.

Diltaşsporlu oyunculara başarı plaketi verilirken, gecede bir konuşma yapan Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, Konya’ya birinci lig heyecanı yaşattıkları için mutlu olduğunu söyledi. 4 yıldır birinci ligi planladıklarını, bu başarıya ulaştıkları için gururlu olduklarını söyleyen Ataman, “Diltaşspor olarak birinci ligde de en iyi performansı sergileyerek Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
Diltaşspor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman ise 4 yıldır voleybol sahalarında olduklarını, her yıl bir üst kademeye yükselerek Birinci Lig'e çıkma başarısı gösterdiklerini belirtti. Yönetim kurulunun, oyuncuların ve teknik kadronun çok büyük bir özveri ile mücadele ettiğini ifade eden Ataman, şunları söyledi:
Çalışmalarımızın karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Beşiktaş ve Manavgat gibi iki güçlü ekibi yenerek, Play-Off'lardan birinci olarak çıkmamız bizi ayrıca memnun etti. 4 yıl süren maceranın sonunda Birinci Lig'e yükselmek gerçekten çok keyifli. Birinci Lig'de çok daha güçlü ekiplerle mücadele edeceğiz. Hedefimiz iyi bir kadro oluşturarak ligde kalıcı olmak. Bu yönde arayışlarımıza ara vermeden başladık. Konyalı sporseverlerin ilgi ve alakasını bekliyoruz. Tekrar bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.