Diltaşlı raketler şampiyon oldu

Diltaşlı raketler şampiyon oldu

Okullar arası Yıldızlar ve Gençler Bay-Bayan Tenis İl Birinciliği Atatürk Spor Kompleksi Tenis Kort Sahası’nda yapıldı.

Okullar arası Yıldızlar ve Gençler Bay-Bayan Tenis İl Birinciliği Atatürk Spor Kompleksi Tenis Kort Sahası’nda yapıldı. Turnuvada Erkekler kategorisinde Özel Diltaş Anadolu Lisesi birincilik kupasını kaldırdı.  Müsabakalar sonunda şampiyonanın baş hakemliğini yapan Tenis Milli Takım oyuncusu duayen İsmail Serim, centilmence mücadele eden sporcuları ve hocalarını tebrik etti. Konuşmanın ardından düzenlenen törenle Genç Erkeklerde şampiyon olan Diltaş Anadolu Lisesi takımı kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Suat Gücüyener’in elinden aldı.

Turnuva hakkında bilgi veren Diltaş Anadolu Lisesi’nin Beden Eğitimi Öğretmeni İsmet Hakverdi, turnuvanın çok keyifli geçtiğini, katılımın yüksek olması ve sporcuların kaliteli olması nedeni ile turnuvaların eğlenceli bir şekilde sona erdiğini söyleyen Hakverdi: “ Tenis, enerji seviyesini arttırır ve çeviklik kazandırırken aynı zamanda vücut yağlarının yakmada da en güzel spor dalıdır. Tenis sporu ile çalışma disiplini arttıran sporcularımız düzenli pratik yapma alışkanlığını da kazanabiliyorlar. Sporun her dalına gönül veren ve düzenli antrenman yapmayı alışkanlık haline getiren takımlarımız, çalışmalarının sonucunu Konya şampiyonu olarak alıyorlar.

Şampiyon olan takımın oyuncuları; Efe Çankırlı, Metehan Kılıç, Halil Taşpınar, Sümer İmal ve Ufku Öztürk’ü kutluyorum.” açıklamasında bulundu. Kupa töreninin ardından okullarına dönem sporcular, Diltaş Anadolu Lisesi Müdürü Zehra İnal ve Müdür Yardımcısı Levent Çetin tarafından başarılarından dolayı kutlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.