Diltaş lige Halkbankası ile merhaba diyor

Diltaş lige Halkbankası ile merhaba diyor

Aroma Erkekler 1.Voleybol liginde heyecan başlıyor. 2009-2010 sezonunda ligde ilk defa mücadele edecek Diltaşspor açılış maçında sahasında ligin güçlü ekiplerinden Halkbankası ile karşılaşacak.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak. 1. Lig için güçlü bir kadro oluşturan mavi-beyazlı takım ilk sezonunda kalıcı olmayı ve oynadığı voleybolla ligi renklendirmeyi hedefliyor.

Yeni sezon hazırlıklarına 13 Ağustos’da Konya’da başlayan Diltaş ekibi oynadığı hazırlık maçlarında sezona hazır bir görüntü verdi. Bu sezon yaptığı transferlerle güçlü bir kadro kuran mavi-beyazlı lige hızlı bir giriş yapmak çabasında. Zorlu Halkbankası maçı için dün Diltaş Lisesi’nde taraftarlar ve öğrenciler takıma başarılar diledi. Diltaş Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin yanı sıra Diltaş İlköğretim okullarından da öğrenciler katıldı. Diltaş Lisesi Müzik öğretmeni tarafından bestelenen Diltaş Spor Kulübü Marşı eşliğinde yapılan törende takım oyuncuları teker teker tanıtılırken antrenör Ünsal Kırıcı’ya öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Mavi-beyazlı ekip daha sonra ise Öğrencilerin alkışları arasında Hekimevi’nde kampa girdi.

Zorlu Halkbankası maçı ile ilgili konuşan Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı takım olarak lige hazır hale geldiklerini belirterek, “Lige hazırız. Öncelikle yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum. Bu sezon lig çok çekişmeli geçecek. Bizlerde Diltaş olarak bu ligde olmaktan gurur duyuyoruz. Amacımız kalıcı olmak ve iyi oyunlar çıkarmak. Oyuncularımız konusunda çok seçici davrandık. Takım olarak maçlara sıkı bir hazırlık yaptık. Halkbankası maçının hazırlıklarını sorunsuz tamamladık. Bu sezon hedefimiz Diltaş olarak ligde kalmak. Zorlu maçta hepimizin bir yürek olacağına inanıyorum” diye konuştu.

SEZON DERBİYLE AÇILIYOR

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde 2009-2010 sezonu, bu gün yapılacak maçlarla start alacak. Ligde bu sezon İstanbul ve Ankara’dan 4’er, İzmir, Tokat, Kastamonu ve Konya’dan 1’er olmak üzere 12 takım mücadele edecek. İlk devre müsabakaları 10 Ekim-20 Aralık, 2. Devre maçları da 9 Ocak-21 Mart tarihleri arasında oynanacak. Temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları voleybol takımı perdeyi Cumartesi günü Halk bankası maçıyla açacak. Atatürk spor salonundaki maç saat 13.00’de başlayacak. Temsilcimizde hedef, Halkbank’ı yenerek perdeyi galibiyetle açmak. Aroma Erkekler Birinci liginde ilk hafta oynanacak diğer maçların programı şöyle: 10 Ekim Cumartesi: saat 14.00 Maliye Milli Piyango-Beşiktaş (Selim Sırrı Tarcan). 15.00 Galatasaray-Fenerbahçe (TVF 50. yıl). 17.00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Kastamonu Bozkurt Belediye (Haldun Alagaş). 11 Ekim Pazar: 14.00 SGK-Tokat Belediyesi Plevnespor (Selim Sırrı Tarcan). 17.30 Arkas Spor-Ziraat Bankası (İzmir Atatürk spor salonu.)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.