Diltaş, 10 Ağustos’ta start verecek

Diltaş, 10 Ağustos’ta start verecek

3 yılda 4 kupayı müzesine götüren ve bu yıl ilk kez mücadele edeceği Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde kalıcı olmak isteyen mavi beyazlı ekip sezona fırtına gibi başlangıç yapmak istiyor.

İç ve dış transferde anlaşma sağladığı isimlerle 9 Ağustos’ta mukavele imzalamayı planlayan Diltaş, 10 Ağustos’ta da yeni sezona start verecek. Kulüp başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, ligde kalıcı olmak istediklerinin altını çizerek, “Bu sezon  ligi tanıyıp, ligde tutunabilmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Yeni sezonda mücadele edecekleri birinci ligde, tutunmak istediklerini belirten Mehmet Bozkurt Ataman, “Birinci lige çıkış sürecinin çok hızlı olması kulübümüzü hazırlıksız yakaladı. Dolaylısıyla bu sezon ligi tanıyıp, kalmak için tüm tedbirleri alacağız. Milli takımı düşünerek yerli smaçörden yana tercihimizi kullandık. Deneyimli bir hocanın yanına istekli bir yardımcı antrenör getirdik. Oyuncu transferlerinde ise birbirine uyumlu, voleybola aç, takım ruhuna uygun ve sportif ahlaka uygun oyuncularla anlaşma sağladık. Yabancı transfer hakkını voleybolda önemli bir mevki olan pasörden yana kullandık. Takımımıza bu yıl pasörler olarak kaptanımız Ahmet Uğur Solmaz ve Sırbistan Milli Takımı oyuncusu Şinisa Gavrancic, smaçörler olarak geçen yıl ki oyuncularımız takım kaptan yardımcısı Tacettin Çakar ve İsmet Hakverdi, yeni transferlerimiz Çalık Veli Koçak ve Tolga Altıntaş, orta oyuncular olarak geçen seneki kadromuzdan Emin Yolver ve Mehmet Almaz, yeni transferimiz Niyazi Durmaz, pasör çaprazı mevkisine ise Bahadır Güçlüyıldız’ı transfer ettik. Libero mevkiinde ise eski oyuncumuz Koray Kültür ve yeni transferimiz Alper Yaran hizmet edeceklerdir” şeklinde konuştu. Ataman, ayrıca PAF takımı için 3 farklı ekibin altyapı oyuncuları ile görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.
Mavi beyazlı takım iç ve dış transferde anlaşma sağladığı isimlerle 9 Ağustos’ta mukavele imzalamayı planlıyor ve 10 Ağustos’ta da yeni sezona start verecek. Diltaş’ın Ankara Maliyespor’dan yeni transfer ettiği antrenör Ünsal Kırıcı, iyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Öncelikle eski oyuncularımızla yeni oyuncularımızı kaynaştırmak ve güçlü bir ekiple birinci lig’e başlamak amacını taşıyoruz mesajını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.