Dersimiz Şahadet Gecesi’ne davet

Dersimiz Şahadet Gecesi’ne davet

Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Eskici, Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları Sosyal ve Kültürel İşler Başkanı Ömer Faruk Yelli, yönetim kurulu üyeleri Muhammed Akın ve Ebubekir Akın Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti

Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Eskici, Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları Sosyal ve Kültürel İşler Başkanı Ömer Faruk Yelli, yönetim kurulu üyeleri Muhammed Akın ve Ebubekir Akın Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Saadet Partisi Meram Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Eskici, 21 Şubat 2015 tarihinde Konya Ticaret Odası (KTO) Konferans Salonu'nda "Dersimiz Şahadet" konulu bir gece düzenleyeceklerini açıkladı. Şubat ayında İslam dünyasında önemli isimlerin şehit olduğunu dile getiren Eskici, "Şubat ayında Cahar Dudayev, İskilipli Atıf Hoca, Şeyh Ahmet Yasin ve Necmettin Erbakan hocamız şehit olmuştur. KTO Konferans Salonu'nda saat 19.00'da düzenleyeceğimiz geceye tüm Konya halkını davet ediyoruz" dedi.

Saadet Partisi'nin seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Eskici, "Meram'ı 14 bölgeye ayırdık. 6. ve 9. bölgede yerlerimizi tuttuk. Buraların dizaynını yaptık. Erbakan Haftası'ndan sonra seçim çalışmalarını başlatacağız. Bizim görevimiz siyaset yapmak değil, cihat yapmaktır. Bu hareket "iyiliği emret, kötülüğü yasakla" misyonuyla hareket ediyor. Meram'da bütün evleri tek tek ziyaret edeceğiz. Hatta 4 defa ziyaret edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.