Dersimiz Elazığ

Dersimiz Elazığ

Pazar günü deplasmanda Elazığspor ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Kartal'ın genç oyuncusu Tolga: Elazığspor'dan daha kötü bir takım değiliz. Puan için ter dökeceğiz

Torku Konyaspor’da, Elazığspor maçının hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün akşam saatlerinde yeniden başladı. Pazar günü dinlenen yeşil-beyazlı takımın dün gerçekleştirilen antrenmanına yeni transferlerden Cristovao da Silva Ramos da katıldı. Bir diğer yeni transfer Djalma Compas ise, geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen son iki antrenmanda yer almıştı.

Ligde 4. maçını Pazar günü deplasmanda SB. Elazığspor ile oynayacak olan Torku Konyaspor’un antrenmanlarına milli takımlarda bulunan 3 futbolcu katılmayacak. Ömer Ali Şahiner Çarşamba, kaleci İtandje ve Thorvaldsson ise Perşembe günü gelerek takıma katılacaklar. Ancak, yeşil-beyazlı takımda Elazığspor maçı öncesi önemli bir sakatlık yok. Bu nedenle Elazığ’a tam kadro gidilecek.. Hazır olmaları halinde yeni transferler bu maçta formda giyebilecek. Kartallar, Elazığ’a muhtemelen Cuma günü giderek maçın son çalışmasını Cumartesi günü orada yapacaklar.

TOLGA:HEDEFİMİZ GALİBİYET

Yeşil-beyazlı takımın ilk 3 haftada mücadele anlamında diğer takımlardan bir farkının olmadığını sergilediği futbol ile ortaya koyduğunu ve yapılan yeni transferlerle daha da güçlendiklerini ifade eden genç oyuncuTolga Ünlü, lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve Elazığspor deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandıklarını söyledi. Lige yeni yükselen bir ekip olarak sezona Fenerbahçe karşısında alınan unutulmaz galibiyetle iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Tolga Ünlü, "Sivasspor'a kaybettiğimiz maçta yakaladığımız fırsatları değerlendirebilsek kazanan taraf biz olacaktık. Ardından Kasımpaşa A.Ş. gibi bu ligin iyi kadrosuna sahip takımı karşısında 78.dakikaya kadar 1-0 önde götürdüğümüz maçı bize yakışmayan yediğimiz basit gollerle 2-1 kaybettik. Bizi bu maçta en çok üzen mücadelemizin karşılığını alamamak oldu. Ama daha ligin başındayız. Bu tür sonuçlar her takımın başına gelebilir. Lige milli maçlar nedeniyle verilen arayı günde çift antrenman yaparak iyi değerlendirdik. Hazırlıklarımız aynı ciddiyetle devam ediyor. Elazığspor ile deplasmanda oynayacağız. Elazığspor'dan daha kötü bir takım değiliz. Aramıza yeni katılan transferlerimizle daha da güçlendik. Elazığspor maçından iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu 1 veya 3 puanda olabilir. Çünkü Spor Toto Süper Lig'de alınan her puanın değerli olduğunu biliyoruz. Ama oraya 3 puan için gideceğiz. Bunu başaracak güce ve kadro kalitesine de sahibiz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.