Derinizi değiştirin

Derinizi değiştirin

Konyada faaliyet gösteren ve sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Ceylan Deri, Bu fiyatlarla derinizi değiştirin sloganıyla kampanya düzenledi

Ceylan Deri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, 15 yıldır sektörde faaliyet gösterdiklerini dile getirerek 2 perakende mağazası ile de Konyalılar’a hizmet verdiklerini söyledi. Türkiye genelinde toplam 35 ile ürün gönderdiklerini ifade eden Şahin, “Deri giyime bakışı cazip hale getirmek için güzel bir kampanya düzenledik. Kısa sürede büyük ilgi gören kampanyamız Mart’ın 25’ine kadar devam edecek.” dedi.

Kriz ortamına dikkat çeken Ceylan Deri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, “Böyle bir ortamda biz Ceylan Deri olarak işçi çıkartmak veya kapasite düşürmek yerine, deri fiyatlarını uygun hale getirerek, deri giyimini cazip hale getiriyoruz. İndirimleri sadece seri sonu değil, tüm ürünlerimizde yani yeni modellerimizde de uyguluyoruz. Çoğu firma farklı indirimler uygularken biz sezon bitiminde değil, yaz ayında değil, tam sezonunda kampanya yapıyoruz.” şeklinde konuştu.
Kampanya hakkında da bilgi veren Şahin, “49 liradan 195 liraya kadar indirimli deri kıyafetlerimiz var. Örneğin 295 lira olan bir deri şuan 195 liraya, 275 lira olan ürünümüz 175 liraya, 190 lira olan ürün 100, 170 lira olan ürün ise 75 liraya düşürüldü. Kampanyamız şu anda muazzam ilgi görüyor. Tün ürünlerimiz ISO 9001 kalite belgelidir. Sattığımız tüm ürünlerin arkasında duruyoruz ve tüm deri ceketlerimize her türlü bakım hizmeti de veriyoruz. Böyle bir hizmeti de vererek müşterilerimizin haklı beğenisini kazanmak bizleri mutlu ediyor.” dedi.
Erkek ve bayan olarak tüm modellerde üretim gerçekleştirdiklerini vurgulayan Hüseyin Şahin, “Şu anda bahar sezonuna has kuzu derisinden üretilen hafif ve ince deri modeller üretiliyor. Kalın paltoları çıkardıktan sonra daha şık ve zarif duran bu modellerde düzenlediğimiz kampanya ile biz de müşterilerimiz de mutlu.” şeklinde konuştu.
HAKAN MARKUPÇU
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.