Demirözü olmadı, rota dışarı çevrildi

Demirözü olmadı, rota dışarı çevrildi

Spor Toto 2. Lig takımlarından Anadolu Selçukluspor'un teknik direktör Alaaddin Demirözü ile peşinat konusunda anlaşamadı ve gözünü Konya dışındaki teknik adamlara çevirdi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Anadolu Selçukluspor'un teknik direktör Alaaddin Demirözü ile peşinat konusunda anlaşamadı ve gözünü Konya dışındaki teknik adamlara çevirdi. Başkan Günbaş, kurumların kendilerine verdiği söz üzerine göreve geldiklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig takımlarından Anadolu Selçukluspor'un, Konya'ya davet ettiği teknik direktör Alaaddin Demirözü ile peşinat konusunda anlaşamadı ve bu teknik adamdan vazgeçti. Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, yaptığı açıklamada, Alaaddin Demirözü'nün kendilerinden yüksek bir peşinat istediğini, dolayısıyla da bu transferden vezgeçtiklerini açıkladı. Günbaş, teknik adam konusunda arayışlarının sürdüğünü, büyük bir ihtimalle Konya dışından bir teknik adamla anlaşacaklarını söyledi. Seçimin ardından hemen çalışmalara başladıklarını anlatan Günbaş, "Önceliğimiz teknik direktör. Görüştüğümüz birkaç isim var. En uygunu ile anlaşmaya çalışıyoruz. Teknik direktör Alaaddin Demirözü ile görüştük, ancak peşinat konusunda anlaşamadık ve konuyu kapattık. Ancak kısa sürede bu sorunu çözeceğiz"dedi. Günbaş, Konya'daki kurum ve kuruluşlardan aldığı söz üzerine tekrar başkan seçildiğini belirtti.

İstikrar adına devam kararı aldıklarını söyleyen Günbaş, "Gerekli desteğin sağlanacağı noktasındaki sözler üzerine buradayız. Bu yıl bütçemiz 4 milyon lira. Bunun ne kadarı gerçekleşir bilmiyoruz ama bu rakamın karşılanacağına dair söz verildi" diye konuştu.

Günbaş, Anadolu Selçukluspor'un ellerinde doğduğunu, takımın ayakları yere basıncaya kadar yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını aktardı. Günbaş, teknik direktörün belli olmasının ardından Torku Konyaspor ile görüşerek Anadolu Selçukluspor'a gelecek futbolcuları belirleyeceklerini, daha sonra eksik noktalara transferler yapacaklarını ifade etti. Torku Konyaspor'dan gelebilecek 14 genç oyuncu tespit ettiklerini anlatan Günbaş, bunlardan 10'unu takıma katmayı düşündüklerini, bu futbolcuların bir an önce takıma katılması gerektiğini dile getirdi. Anadolu Selçukluspor isminde değişikliğe gideceklerini açıklayan Günbaş, "Bundan sonra Konya Anadolu Selçukluspor ismini kullanacağız. Genel kurulda kararını aldık. Federasyona başvuracağız. Başında Konya olmayınca, bazıları Konya takımı değil diye destek vermiyordu herhalde. Bundan sonra destek gelir diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum