Demirkıran 3 hizmete başladı

Demirkıran 3 hizmete başladı

Demirkıran Alışveriş Merkezleri ve Dinlenme Tesisleri Restaurant 3, Ankara Yolu üzeri Galericiler girişinde hizmet vermeye başladı.

Antalya ve Karaman yolunun ardından 3. şubeyi Ankara yoluna açan Demirkıran, Restaurant’ında Tekirdağ köftesiyle iddialı bir menü sunuyor. Tekirdağ’dan getirdiği usta ile lezzeti müşterilerine sunan Demirkıran, alışveriş merkezi ve özellikle manav reyonu ile de kalitesini müşteri memnuniyeti ile birlikte yansıtıyor. Tekirdağ köftesinin yanı sıra diğer ızgara çeşitleri ve 6 farklı çorbasını da menüsünde bulunduran Demirkıran Alışveriş Merkezleri ve Restaurant, 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Kışın 350, Yaz ayları içinse 1500 kişi kapasitesi olan Demirkıran Restaurant, toplu yemek organizasyonları ve düğün programlarına da ev sahipliği yapabiliyor.
Restaurant, Alışveriş Merkezi ve manav reyonunun resmi açılışının kısa süre içinde yapılacağını söyleyen Demirkıran Alışveriş Merkezleri ve Dinlenme Tesisleri Restaurant’ın Halkla İlişkiler Müdürü Sema Yıldırım, “Restaurant’ımız Alışveriş Merkezimiz ve özel Manav reyonumuz ile müşterilerimize hizmet vermekten dolayı mutluyuz. Tekirdağ’dan getirdiğimiz usta ile meşhur Tekirdağ köftesini Konyalı hemşehrilerimize sunuyoruz. Bunun yanı sıra 6 çeşit çorba ve ızgara çeşitlerimizde mevcut. Izgara çeşitlerimizin yanı sıra yine meşhur Hatay künefesi ve Hayrabolu tatlısı ile de farklılığımızı müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca 235 kişi kapasiteli salonumuz ile her türlü toplu yemek organizasyonlarına ev sahipliği yapabiliyoruz. 1500 kişi kapasiteye sahip bahçemiz ile de yaz ayları için hizmet vereceğiz” dedi. Demirkıran Petrol ve Dinlenme Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Selami Candan’ın büyük bir hassasiyet gösterdiği kalite ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeyeceklerini söyleyen Sema Yıldırım, “Gerek Antalya yolu tesisimiz gerekse de Karaman yolu tesisimiz olmak üzere Demirkıran kalitesi asla değişmez. Çünkü bizim için önemli olan müşterilerimizin tesislerimizden memnun ve güler yüzlü ayrılmalarıdır. Onun için kalite ve lezzetimiz asla değişmez. Demirkıran 3’ün de bundan geri kalmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun için bu şubemize özgü olarak Tekirdağ köftesini ve Hayrabolu tatlımızı herkesin tatmasını istiyoruz. Bunun yanında 11 bin 700 kalem ürün çeşidine sahip alışveriş merkezimiz ve her zaman taze ürünlerin bulunduğu manav reyonumuz da yine iddialı olduğumuz alanlardır” diyerek Tekirdağ köfteli FİX menünün tanıtım fiyatı olarak 10 TL olduğunu ifade etti. Restaurant’ta 15 olmak üzere toplamda 40 civarında elemanın istihdam edildiği Demirkıran 3’te satır köfte, satır et, kasap köfte, kaşar et ve beyaz et çeşitleri bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.