Değişiklik de fayda etmedi

Değişiklik de fayda etmedi

Torku Şekersporda sıkıntılı günler devam ediyor. Sezon başında istediğini bulumayan yeşil-beyazlı ekip teknik adam değişikliğine giderek yeni bir çıkış aramıştı.

Torku Şekerspor’da sıkıntılı günler devam ediyor. Sezon başında istediğini bulumayan yeşil-beyazlı ekip teknik adam değişikliğine giderek yeni bir çıkış aramıştı. Ancak bu değişiklik de Şekerspor’a istediği faydayı sağlamadı

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor’da kötü gidiş devam ediyor. sezon başından buyana ligde istediğini bulamayan yeşil-beyazlı ekipte yapılan teknik direktör değişikliği de olumlu sonuç getirmedi. Geçtiğimiz sezonda takımın başarısında büyük katkısı olan oyuncularla sözleşme yenilemeyerek farklı bir yapılanmaya giden Torku Şekerspor bu yapılanmadan istediği verimi alamadığı gibi 9 hafta sonunda ateş hattında yer aldı. 6 puanla 14. sırada bulunan yeşil-beyazlılar, aldığı İskenderun yenilgisi ile bir taraftan 9. haftayı da boş geçerken bir diğer taraftan da 6 haftadır devam eden galibiyet hasretini 7 haftaya çıkardı. Geçtiğimiz sezonun tam tersi bir performans ortaya koyarak sevenlerini üzen Konya Şekerspor, geride kalan 9 haftasının sonunda rakip kalelere sadece 6 gol atarken kalesinde ise 14 gol gördü. Sezona teknik adam Metin Altınay ile başlayan yeşil-beyazlılar, 6 hafta sonra teknik adam değişikliğine gitti ve takımın başına Mustafa Çapanoğlu’nu getirdi. Son üç paftalık periyotta yeni teknik adamı ile yine istediği performansı yakalayamayan yeşil-beyazlılar, bu süreçte sadece 2 beraberlik aldı.  Yeşil-beyazlı ekipte yaşanan bu kötü gidişin ne zaman sonlanacağı merak konusu oldu. Yeşil-beyazlı yönetimin devre arasına kadar radikal kararlar alması bekleniyor.

ŞEKER KOCAELİ MAÇINDA MORAL BULMAK İSTİYOR

Ligde  kötü günler geçiren ve sıralamada ateş hattında yer alan Torku Şekerspor sezonun 10. haftasında sahasında Kocaelispor’u ağırlayacak. Bu maçın hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Şekerspor’da moraller bozuk. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak taraftarlarının yüreğine su serpmeyi hedefliyor. Kocaeli maçının hazırlıklarına başlamadan önce futbolcuları ile kısa bir toplantı gerçekleştiren teknik adam Mustafa Çapanoğlu, İskenderun karşısında alınan farklı yenilgide yapılan hataları birer birer masaya yatırdı ve futbolcularına bu konularda uyarılarda bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu ligdeki ilk galibiyetini ve puanını Tokatspor karşısında alarak moral bulan Kocaelispor’u mağlup etmenin hesaplarını yapan Şekerspor bu maçta mutlak galibiyet hedefliyor. Konya Şekerspor’da Çorum maçında kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan kaleci Akın ve İskenderun Demir Çelik Maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Sinan turan Kocaeli karşısında forma şansı bulamayacak. Çorum maçında dördüncü sarı kartı görerek cezalı duruma düşen Tanju ise İskenderun maçında cezasını tamamladı. Tanju, teknik heyetin görev vermesi halinde Kocaeli maçında forma şansı bulamayacak. Çorum maçının 2. yarısında oyuna giren Okan Koç’un durumunun gün geçtikçe daha iyiye gittiği bildirildi. Koç İskenderun maçının ikinci yarısında Murat Dilek’in yerine oyuna dahil olmuştu. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 10. hafta maçları 20 Kasım Pazar günü oynanacak ve tüm maçlar saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde: Konya Torku Şekerspor-Kocaelispor, Ofspor-İskenderun Demir Çelikspor, Pendikspor-Çorumspor, Bugsaş Spor-Şanlıurfaspor, Bozüyükspor-Tepecikspor, Diyarbakırspor-Balıkesirspor, Gaziosmanpaşa-Yeni Malatyaspor, Tokatspor-Altay (Ferhat Türkoğlu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.