Davutoğlu Karaman'daki cinsel istismarla ilgili konuştu

Davutoğlu Karaman'daki cinsel istismarla ilgili konuştu

Ahmet Davutoğlu: Karaman'daki caninin gerekli cezayı alması için bu çocukların, bu davanın takipçisi olacağız.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Manisa'da yaptığı toplu açılış töreni konuşmasında, son günlerde gündeme oturan ve Ensar Vakfı'nda görev almış bir öğretmenin, 45 çocuğa tecavüz ettiği haberleriyle ilgili ilk kez konuştu.

CİNSEL İSTİSMAR DAVASININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Davutoğlu şunları söyledi:

Karaman'daki caninin gerekli cezayı alması için bu çocukların, bu davanın takipçisi olacağız. Bu canavarlıktan istifade etmek isteyenler de var. Bunlar da görülmeli. Bir vakfı karalamak için kullanıyorlar. Biz Ensar Vakfı'nın dünyaya ve ülkemize yaptığı hizmetleri biliyoruz.

İNSAN BİLE DİYEMEM, AŞAĞILIK MAHLUK

Çocuklarımıza yönelik istismara karşılık bu cani sapığın hak ettiği ceza, ne yazık ki Ceza Kanunu'muzda yok ama tüm milletimiz emin olsun ki bu caniye gereken cezanın verilmesi için bu davanın ve bu çocukların hukukunun takipçisi olacağız. Hiçbir çocuğun herhangi bir caninin sapığın elinde böylesine mağdur edilmesine izin vermeyiz. İnsanın yüz kararı olan bu şahıs bir daha gün yüzü görmeyecek. Bu olayın kendisi bir insanlık ayıbıdır. Olaydaki faile ben insan bile diyemem. Bu aşağıların aşağısı bir mahluktur. Kim bir çocuğa elini uzatırsa o bütün insanlığın en aşağılık mahluğudur. Buna izin vermedik vermeyiz.

EĞER BİR KİŞİNİN HUKUKUNA FARKLI BAKARSAK BU GÖZLER BİZE HARAM OLSUN

Eğer kendi kızımızı ve oğlumuzu, herhangi bir vatandaşın kızının ve oğlunun hukukundan ayırırsak, onlara daha fazla bir muhabbetle bakarsak, bu gözler bize haram olsun.

BİR SAPIK ÜZERİNDEN RANT DEVŞİRMEYE ÇALIŞANLAR VAR

Her bir çocuğu aynı muhabbetle seviyoruz. Lakin bir sapık üzerinden içeride ve dışarıda siyasi rant devşirmeye çalışanlar var. Bunları da görmemiz lazım, bu da ayrı bir çocuk istismarıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.