Dağlı: Herşey istediğimiz gibi

Dağlı: Herşey istediğimiz gibi

Yerli oyuncu konusunda sıkıntı çeken Torku Konyaspor’da rota yabancılara çevrildi. Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, herşeyin istedikleri doğrultuda gittiğini belirterek, bugün 1-2 futbolcuyla sözleşme imzalayacaklarını söyledi

Torku Konyaspor’da, lig hazırlıklarının birinci bölümü bugün sona erecek. Yabancı oyuncu transferiyle ilgili çalışmalarda devam ediyor.  Yeni sezon için anlaşma sağlanan ve Cumartesi günü geleceği bildirilen Kibong Mbamba’ın dün gelmesi bekleniyordu.  Cumartesi günü Konya’ya gelen ve dün bir görüşme daha yapılacağı ileri sürülen Çek Cumhuriyeti’nden, orta saha oyuncusu Tomas Borek’in bugün imza atması bekleniyor.  Mehmet Uslu ile birlikte dış transferde ilik imzayı atan ve teknik adamlar tarafından 4 gün izin verilen forvet oyuncusu Ezechiel N’Douassel ise bugün Konya’ya gelerek çalışmalara başlayacak. Bu futbolcu Salı ve Çarşamba günleri de izin yapmayacak ve antrenmana  çıkacak. Perşembe günüde diğer futbolcularla birlikte Bolu’ya gidereke kampa katılacak. Torku Konyaspor’da bir Çek kaleciyle birlikte 2 futbolcuyla daha anlaşma sağlanarak yabancı oyuncu transferi kapatılacak.  

Torku Konyaspor’da, lig hazırlıklarının birinci bölümü bugün tamamlanacak.. Cumartesi günü akşam saatlerinde  Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenmanda düz koşu ve iki grup halinde dönüşümlü olarak koşu ve dayanıklılık testine tabi tutulan futbolcular daha sonra top çalışmasının ardından polar saatlerle koşu çalışması yaparak antrenmanı tamamlandı. Ali Turan ve Ali Dere top çalışmasına katılmayarak takımdan ayrı olarak koşu çalışması yaptı.
Kartallar, dün sabah ve akşam saatlerinde omluk üzere çift antrenman gerçekleştirdiler. Bugün ise muhtemelen tek antrenman yapacak olan yeşil-beyazlı futbolculara iki gün izin verilecek.. Torku Konyaspor’da, lig hazırlıklarının ikinci bölümü ise, Perşembe günü Bolu Esentepe’de başlayacak ve 22 Temmuz’a kadar devam edecek..

DAĞLI: TRANSFERLER İSTEDİĞİMİZ DOĞRULTUDA

Konyaspor futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, transferlerin istedikleri doğrultuda gittiğini, takıma katkısı olacak oyuncularla lige başlayacaklarını belirterek, prensip anlaşmasına vardıkları oyuncuları beklediklerini, yarın (bugün) 1-2 oyuncu ile sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Bütün çabalarının ligde kalıcı bir takım oluşturmak olduğunu söyleyen Dağlı, hedefe yakın transferler yaptıklarını ve bu transferlerin ilerleyen günlerde devam edeceğini belirterek, “Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi. Kaleci konusunda da görüşlerini açıklayan Hasan Dağlı, 2 kaleci belirlediklerini, bunlardan birincisi olmadığı takdirde ikincisi ile masaya oturacaklarını, büyük bir ihtimalle de anlaşacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum