Dağlı: Acele etmeyeceğiz

Dağlı: Acele etmeyeceğiz

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu ve transfer komitesi başkanı Hasan Dağlı takımın mali disiplinine bağlı kalarak transfer çalışmalarını yürüttüklerini ve bu konuda gerekirse ligin 2-3 haftasını bile feda edebileceklerini söyledi.

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu ve transfer komitesi başkanı Hasan Dağlı takımın mali disiplinine bağlı kalarak transfer çalışmalarını yürüttüklerini ve bu konuda gerekirse ligin 2-3 haftasını bile feda edebileceklerini söyledi. Dağlı 3 oyuncu ile bu hafta sonuna kadar sözleşme imzalayacaklarını ifade etti

Torku Konyaspor'da dış transferde henüz imza atılmazken Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı çalışmalırın devam ettiğini ve kesinlikle acele etmeyeceklerini ifade etti. Dağlı, “ Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yabancı 3 stoper ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunlardan birisi ile anlaşma sağladık ancak biz listenin 1. sıradaki oyuncu ile anlaşmak istedğimiz için bu oyuncuyu bekletiyoruz. Transferde kulübun mali disiplinine bağlı kalarak hareket ediyoruz. Ancak şuana kadar transferde para konusunda anlaşamadığımız bir oyuncu olmadı. Transfer için aceleci değiliz Konyaspor'un için en iyi transferi yapmak adına uğraş veriyoruz. Bu transferler Bolu ya da yurt dışına yetiştirmek gibi bir niyetimiz yok gerekirse ligin 2-3 haftasını feda edeceğiz. Doğru transfer yapmak için elimizden gelen hassasiyeti gösteriyoruz” diye konuştu.

SÜPER LİGDEN SADECE 1 YERLİ OYUNCU ALABİLİRİZ

Hasan Dağlı, Süper Ligde yeril oyuncu sıkıntısı olduğunu ve yabancılarla ilgili çıkan kararın da bu sıkıntıya mali açıdan büyük etki yaptığını ifade etti. Dağlı Süper Lig tecrübesi olan sadece bir yerli oyuncu alabileceklerini söyledi. Dağlı, “ Yabancı oyuncu transferinde 1 kaleci 1 stoper 2 orta saha ve 2 forvet almayı planlıyoruz. Smüper Ligde yerli oyuncu sıkıntısı yaşanıyor. Yerli olarak Süper Lig tecrübesi olan bir oyuncu alabiliriz. Geçtiğimiz sezonki iskelet kadromuzu koruduk.bu kadroya yapacağımız yabancı transferlerle en iyi şekilde harmanlayıp ligde kalıcı olmak istiyoruz. Yabancı oyuncu konusunda Federasyonun 6+0+4 kararı bir çok kulübü olumsuz etkiledi. Bizim böyle bir sıkıntımız yok. Bu karar böyle devem ederse 7 yabancı oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. Ancak değişirse bu sayı 8-9 olabilir” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum