Çumra umudu boşa çıkarmadı

Çumra umudu boşa çıkarmadı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya takımları arasında haftayı tek galibiyetle kapatan Çatalhüyük Çumra Belediyespor oldu.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya takımları arasında haftayı tek galibiyetle kapatan Çatalhüyük Çumra Belediyespor oldu. Ligde fırtınalar estiren ve 11 maçını da kazanan Ceyhanspor kırmızı-yeşilli temsilcimiz karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Çatalhüyük Çumra Belediyespor rakibini 2-0 yenerek puanını 21’e yükseltti. Çumra kazandığı bu maçla birlikte diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor’la puanını eşitledi.

SARAYÖNÜ 2. LİĞİ KAÇIRMAK İSTEMİYOR

Bölgesel Amatör Ligde Liderlik şansını zora sokan Sarayönü Belediyespor 2.’lik şansını da zora soktu. Geride kalan haftada Kozan Belediyespor ile berabere kalan yeşil-siyahlı ekip 2. sırada bulunan Niğde Belediyespor’un Karapınar Belediyespor’u yenmesiyle birlikte rakibinin 7 puan gerisine düştü. Bölgesel Amatör Ligdeki uygulamaya göre gruplarında 2. olan ekipler Play-Off maçları oynama hakkı elde edecek. Liderlik şansını zora sokan Sarayönü Belediyespor en azından 2. olarak normal sezonu tamamlamak istiyor

KARAPINAR YİNE AYNI

Karapınar Belediyespr galibiyet hasretini yine dindiremedi. Bal da ilk defa mücadele eden Karapınar Belediyespor Niğde Belediyespor’a kendi sahasında yenilirken hakem triosuna da tepki gösterdi. Maçın başında Niğde Belediyesporlu 3 futbolcunun ofsaytta olmasına rağmen golü veren Denizli bölgesi hakemleri ve 10.dakikada mutlak penaltıyı es geçen Denizli bölgesi hakemi 45.dakikada kaleci Cihangir’i oyundan attı. Devre arasında ve maç sonunda Karapınarlı taraftarlar uzun süre hakemi protesto etti.

Karapınar Belediyespor Genel kapatanı Mithat korkusuz, iyi oynadığımız dakikalarda bazı maçlarda olduğu gibi yine hakem faktörü karşımıza çıktı. Niğde karşısında oyunun kırmıza karta tek hakimiydik. Ofsayttan gol yedik penaltımız verilmedi. Nereye kadar sabredeceğiz bilmiyoruz. Bu ilk değil son olmayacak. Ama emeklerimiz boşa gidiyor. İşin doğrusu Niğde karşısında eksik oynamasaydık galibiyetle ayrılıp diğer Konya takımlarımıza da katkı yapmış olacaktık. Hakemler hakkında şikayetimizi bildirip maçlarımıza daha tecrübeli hakemlerin atanmasını isteyeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.