Cumhuriyet Kupasını Mersin İdmanyurdu Kazandı

Cumhuriyet Kupasını Mersin İdmanyurdu Kazandı

Sivasspor tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nı Sivasspor’u 3-2 yenen Mersin İdmanyurdu kazandı. Kupanın finalinde Sivasspor ile Mersin İdmanyurdu karşılaştı. 9. dakikada Sivasspor Utaka ile 1-0 öne geçerken Mersin İdmanyurdu 11.dakikada...

Sivasspor tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nı Sivasspor’u 3-2 yenen Mersin İdmanyurdu kazandı.

Kupanın finalinde Sivasspor ile Mersin İdmanyurdu karşılaştı. 9. dakikada Sivasspor Utaka ile 1-0 öne geçerken Mersin İdmanyurdu 11.dakikada Khalili ile beraberliği yakaladı. 31. Dakikada ise Futack takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarı bu sonuçla biterken, 2. yarıda iki takımda atak geliştirirken Sivasspor rakip kalede beraberliği yakalamak için gol aradı. Dk.88’de Utaka bir kez daha sahneye çıkarak takımına beraberliği getiren golü kazandırdı. Maç penaltılara kalacak derken Mersin İdmanyurdu’nun kazandığı serbest vuruşu kullanan Vederson kaleci Korcan’ı avlayarak durumu 3-2’ye getirdi. Bu sonuçla maçı 3-2 kazanan Mersin İdmanyurdu Cumhuriyet Kupası’nı kazanan taraf oldu.

Mersin İdmanyurdu’nun kupasını Vali Alim Barut verirken 2. olan Sivasspor’un kupasını ise Belediye Başkanı Sami Aydın takdim etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.