Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Ve Azeri Şehitliklerini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Ve Azeri Şehitliklerini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakü’de merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kabri ile Türk ve Azeri şehitliklerini ziyaret etti.Bakü'de temalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Cumhurbaşkanlığı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakü’de merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kabri ile Türk ve Azeri şehitliklerini ziyaret etti.

Bakü'de temalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda verilen yemeğin ardından, Haydar Aliyev'in kabrinin bulunduğu Fahri Hıyaban Devlet Mezarlığı'na geçti.

Haydar Aliyev'in anıt mezarına çelenk bırakan Erdoğan, daha sonra Aliyev'in eşi Zarife Aliyeva'nın mezarına çiçek bıraktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Ocak Şehitleri'nin yer aldığı Bakü Şehitler Hıyabanı'na gitti ve burada şehit mezarlarına çiçek bıraktıktan sonra Ebedi Ateş Anıtı'na da çelenk bıraktı.

BAKÜ TÜRK ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİ

Erdoğan, daha sonra da Bakü Türk Şehitliği'ne geçerek, anıta çelenk bıraktı ve ardından anıt şeref defterini imzaladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.