Cuma buluşmaları Sızma’da

Cuma buluşmaları Sızma’da

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Sızma Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve talepleri dinledi

Selçuklu Belediyesi’nin yatırım planlarını anlatan Başkan Altay vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleşen “Cuma Buluşmaları”nın adresi Yeni Büyükşehir Yasası ile Selçuklu’ya bağlanan Sızma Mahallesi oldu. Ziyarette Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Selçuklu teşkilat üyeleri ve Sızma Mahalle Muhtarı Seyit Alan eşlik etti. Namaz sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altay gelen istek ve önerileri dinledi.

PROJE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yeni Büyükşehir Yasası ile Selçuklu’nun hizmet alanına Tepekent ve Başakrakavak’la birlikte Sızma Mahallesi’nin de dahil olduğunu ifade eden Başkan Altay,“ Selçuklu Belediyesi olarak merkez mahallelerde yürütülen belediye hizmetlerini yeni bağlanan mahallelerimize de en iyi şekilde sunmak için çalışıyoruz. Şuana kadar Fen İşleri Ekiplerimiz tarafından 7 bin 660 m² parke, 2 bin 17 metre bordür, 63 bin 211 m² yol açma 22 bin 670 ton 0.25 malzeme serme ve sıkıştırma işlemini gerçekleştirdik. Bunun yanında çocuklarımız için 3 adet çocuk oyun grubunu mahalleye kazandırdık. Ayrıca ekiplerimiz tarafından okul ve sağlık ocağının bahçeleri temizlendi. ” dedi.

Sızma’da için yakın dönemde yapılacak yatırımlar için proje çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Altay, “Hemşehrilerimizin düğünlerini daha nezih ortamlarda yapabilecekleri bir salon için proje çalışmalarımız tamamlandı. İnşallah baharla birlikte ihalesine çıkacağız. Böylece Sızma’da sosyal hayata canlılık katacak bir tesis kazandırılacak” dedi.

HABER MERKEZİ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.