Çocuklara Konyaspor forması dağıtıldı

Çocuklara Konyaspor forması dağıtıldı

Konya İl Genel Meclisi başlattığı proje ile Konya ve ilçelerindeki okullara 2 bin 850 adet Konyaspor forması dağıttı.

Konya İl Genel Meclisi başlattığı proje ile Konya ve ilçelerindeki okullara 2 bin 850 adet Konyaspor forması dağıttı. Formalar İl Genel Meclisi Sosyal Tesislerinde yapılan törenle dağıtıldı.Törene Konya Valisi Aydın Nezih Doğan,  Konya İl Genel Meclis Başkanı Ali Selvi Konyaspor Başkan Vekili Fatih Yılmaz, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile birlikte öğrenciler katıldı. Törende konuşan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan Konya'nın spor alt yapısını en güçlü şehireler arasında yer aldığını ve bunun geliştirilecek projeler ile daha da ileri götürüleceğini ifade etti. Doğan, “ İl Genel Meclisimiz  Konyaspor'un renklerini çocuklarımızla buluşturmak için güzel bir projeye imza attı. Ancak gündemlerin yoğunluğundan dolayı bu programı ertelemek zorunda kalmıştık. Herşeyde bir hayır vardır diyerek bu tören Konyaspor'un Süper Lige yükseldiği bir zamanda gerçekleşti. Umarım bu proje Konyaspor'un manevi anlamda desteklenmesine büyük katkı sağlar. 2 milyon nüfuslu Konya şehri spor da başasırız mı ? Tartışmaları yapılıyordu göreve geldiğim günden beri  2 milyonluk şehir sporda neden başarı gösteremiyor tartışmaları yapılıyordu. Ancak bu başarı futbola endeksli olarak yapıldığı için geçerli bir tartışma değil.Konya tüm spor dallarında gösterdiği başarılar ve yetiştirdiği spor adamları, yöneticeleri ile başarılı bir şehirdir. Konya şehri herşeyiyle sporda alt yapısı en güçlü iller arasında yer almaktadır. Son olarak Konyaspor'un yaşadığı sıkıntılara rağmen Süper Lige yükselmesi bu başarılara ayrı bir güzellik katmıştır” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise Meclis olarak Konya'da sporun gelişmesi adına çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların halen yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Ali Selvi, “ Okul çağındaki çocuklarımıza sporu sevdirmek ve spora yönlendirmek adına böyle bir proje geliştirdik. Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlaklardan uzaklaştırmak. Bu nedenle şehrimizin markası olan Torku Konyaspor'umuzun formalarını okullarımıza dağıtmak istedik. Bunun dışında İl Genel Mecilisi olarak spor yatırımı çalışmalarımız ve Konyaspor'un şirketleşmesi ve Konya sporunun yönetiminin belli bir displin altına girmesi adına çalışmalarımız devam ediyor.ilerleyen günlerde bu çalışmanın belli aşamalarını tamamlamış olacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Konyaspor formaları Vali Aydın Nezih Doğan ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi tarafından öğrencilere giydirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.