Çınar: Çıkışa geçeceğiz

Çınar: Çıkışa geçeceğiz

İnançlı ve hırslı mücadelesi ile sezonun ilk yarısında başarılı olan Konyasporun, Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarında her takımın başına gelebilecek iş kazaları yaşadığını bildiren Başkan Yardımcısı İ

İnançlı ve hırslı mücadelesi ile sezonun ilk yarısında başarılı olan Konyaspor’un, Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarında her takımın başına gelebilecek iş kazaları yaşadığını bildiren Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar, Kayseri Erciyesspor maçından 3 puanla ayrılarak istenmeyen sonuçları geride bırakacaklarına inandığını söyledi.
Konyaspor’un sezonun ikinci yarısına şanssız bir başlangıç yaptığına işaret eden İbrahim Çınar, “Elazığspor deplasmanında üstün oynamamıza rağmen uzatma dakikalarında yediğimiz golle sahadan hak etmediğimiz bir şekilde puansız ayrıldık. Kasımpaşa gibi bu ligin en iddialı takımı karşısında 1-0 öne geçmemize karşın bir anlık konsantrasyon eksikliğinden ard arda gelen gollerle sahadan mağlup ayrıldık. Ama bu tür sonuçlar futbolun içerisinde her zaman var ve biz bunları bir iş kazası olarak görüyoruz. Konyaspor'umuzun kadrosunda yer alan oyuncularımız nasıl sezonun ilk yarısında inançlı ve hırslı mücadeleleri ile başarılı bir grafik çizdiyseler  bunu tekrarlayacaklarına inanıyoruz. Artık bizim için lig Kayseri Erciyesspor maçıyla yeniden başlıyor” dedi.
Temsilcimizin bugünkü  mücadelede rakibini mağlup ederek hem istenmeyen sonuçlara 'dur' diyeceğine hem de yeniden bir çıkış yakalayacağına inandıklarını söyleyen Çınar, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Tribünlerdeki yerlerini almaları en büyük dileğimiz. Çünkü bir takım açısından taraftar desteği önemli ve itici bir güç. Bu sezon çeşitli sebeplerden dolayı gerekli desteği alamadığımız ortada. Ama sezonun ikinci yarısı birbirinden zorlu maçlara sahne oluyor. Bu zorlu maratonda iç sahada oynayacağımız maçlarda takımımızın yanında olarak verecekleri destekle puan kaybı yaşamadan hedefimize ulaşma adına emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Yönetimi, teknik heyeti ve oyuncu kadrosu ile büyük bir özveri ve mücadele ortaya koyan Konyaspor'umuzun gerçek anlamda tribün desteğini hak ettiğine inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.